Particulier
- Product of service:
- Schoorsteen veeg set
Super tevreden
Ik heb twee houtmanden,model vaasvorm,gekocht om twee grote groene planten in te zetten.Staat prachtig,ben er blij mee. Hele snelle levering.
Zeer goed!
Slecht als een bedrijf in belgie moet je nog steeds de btw betalen terwijl we de btw niet kunnen verhalen
Over het product kan ik nog niets zeggen maar de communicatie tot nu toe is snel en duidelijk!
snel geleverd en conform specificaties
Prima, retour sturen geen probleem. Snelle afhandeling en geld op tijd teruggestort gekregen
Goed en snel geleverd
Top ervaring met dit bedrijf
Top goede service
Opzich goed. Artikel waardeloos
Prima bedrijf levertijd nagekomen
Vond precies wat ik nodig had.Snelle levering
Snelle levering, goed product
A.B. Flex B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
A.B. Flex B.V.