9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

Burny Talks

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Moeizaam, het heeft heel lang geduurd voordat ik geholpen werd. Ik snap dat er onderdelen besteld moest worden maar, de duur van 2 maanden was wel heel bont. En toen ik belde met zo een 4-6 weken leek het wel net alsof ik vergeten was.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, zeer kundig en ze denken met je mee.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed. Bedrijf oogt fris en georganiseerd. Mensen zijn vriendelijk en geïnteresseerd.

SterSterSterLege sterLege ster

Als het werk klaar is ziet het er goed en netjes uit. Maar voordat moet alles erg omslachtig. Als je binnen de openingstijden komt wordt je niet geholpen en moet je een afspraak maken voor een intake. Als je na de intake en de herstelafspraak je auto na 2 dagen terug zou krijgen duurt het toch 5 dagen. Wordt er aan de telefoon verteld dat de onderdelen niet binnen zijn gekomen terwijl er geen nieuwe onderdelen op hoefde.

de vries

mijn ervaring met dit bedrijf was positief

Ralf Fredrix

Goed,alles vlgs afspraak en planning Zeer tevreden over afhandeling!

Zeer vriendelijk en snel

S. Wunnink

SterSterSterSterLege ster

Zeer netjes en prettig geholpen. Wel wat foutjes in de administratie, zoals een verkeerd genoteerde naam en daarmee ook een gemiste e-mail, maar niks onoverkomelijks. Medewerker dacht goed mee door uit te zoeken of het merkembleem ook in een andere dan de standaard zilverkleur leverbaar was. Heel fijn! Dit naar aanleiding van mijn opmerking dat ik nog druk bezig was mijn net nieuwe auto te pimpen toen de schade werd gemaakt.

Joe

Zeer goed geholpen, klantviendelijk en denkt in oplossingen.

Selle afspraak, en volgens afspraak! Professioneel

Mevr Eijkholt

Ik hen zijn tevreden over de reparaties

De Rooij

Zeer goed.

Marc

Perfecte reparatie voor de afgesproken prijs.

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaring met dit schadeherstelbedrijf is zeer goed. Prodessioneel en correct.

Peter Brinkhoff

Prima service en perfect gemaakt. Ik kan niks anders zeggen. Ook duurzaam en kostensparend door het gebruik van gebruikte delen. Ik ben 150% tevreden.

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Burny Talks

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, zeer kundig en ze denken met je mee.

SterSterSterLege sterLege ster

de vries

mijn ervaring met dit bedrijf was positief

Ralf Fredrix

Goed,alles vlgs afspraak en planning Zeer tevreden over afhandeling!

Zeer vriendelijk en snel

S. Wunnink

Joe

Zeer goed geholpen, klantviendelijk en denkt in oplossingen.

Selle afspraak, en volgens afspraak! Professioneel

Mevr Eijkholt

Ik hen zijn tevreden over de reparaties

De Rooij

Zeer goed.

Marc

Perfecte reparatie voor de afgesproken prijs.

Peter Brinkhoff

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt: