9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Best oké bedrijf. Jammer dat ze niet aan gelijkwaardig vervangend vervoer doen. Dat maakt dat ik bij een volgende keer (die er wat mij betreft niet hoeft te komen) waarschijnlijk voor een ander schade herstel bedrijf zou kiezen.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

presentatie shabby, weinig verzorgd service matig, zelf parkeren betalen weinig duidelijkheid over verloop van schade-afhandeling, geeft de indruk van slechte onderlinge afstemming

Mrwan Wadi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Leen auto gekregen binnen twee uur belletje gekregen dat de auto misschien totalloss wordt verklaard of dat de schade meer dan 7000 gaat kosten zonder uitleg en wat er allemaal aan de auto mankeert hebben jullie met de expert overlegd en tot slot zonder mij te uitleggen wat er gaande is

Mario

SterSterSterSterLege ster

Prima autoschadeherstel bedrijf en vriendelijke personeel !

Chris Andriessen

SterSterSterHalve sterLege ster

De eindmontage stelt mij teleur. Ontbrekend spatbordschroefje, ontbrekende motorkapstootrubber op spatbord ontbreekt en vinden zij niet terug. Hebben beloofd een te zoeken en te plaatsen. Sierlijsten op deuren kleven niet goed. Oplossing ? Lakwerk, herstelling is goed. Gelieve het carrosseriebedrijf aan te sporen om tot 100 % tevredenheid te komen.....

snel en goed geholpen.

Eveline Both

Dit was de 2e keer dat ik een schade moest laten herstellen bij dit bedrijf. Dit keer was een haas de boosdoener en kon ik de volgende dag meteen terecht. Er werd meteen een afspraak ingepland en kreeg een leen auto mee zodat ik gewoon mijn ding kon blijven doen. De service is fantastisch!

vriendelijk en snel geholpen

Goede communicatie, perfect herstel

Frans

Heel goed geholpen

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met meer dan 100 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Mrwan Wadi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mario

SterSterSterSterLege ster

Prima autoschadeherstel bedrijf en vriendelijke personeel !

Chris Andriessen

SterSterSterHalve sterLege ster