Ik heb een heel goede ervaring. De schade is heel netjes hersteld. Alle mensen waarmee ik te maken heb gehad waren bijzonder vriendelijk en namen de tijd om dingen na te vragen.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!
Toen ik de auto liet zien, werd ik niet netjes behandeld. Daarnaa toen de auto gerepareerd is werd ik aardig behandeld.
Snelle en nette afhandeling. Medewerkers waren goed op de hoogte van het schadegeval.
Vriendelijk personeel. Goede adviezen waar je echt iets aan hebt
Snelle afwikkeling, alles wordt voor je geregeld
Zeer vriendelijk en zakelijke behandeling. Alleen de duur van levering van de onderdelen is beneden pijl. 6 maanden levertijd op een raamdeel is te lang. Nu begrijp ik ook dat jullie ook afhankelijk zijn van het uitleveren van deze leverancier
Prima. Alles was goed geregeld. Afspraken worden nagekomen.
Wij hadden schade aan onze camper en de vraag was waar konden we terecht voor reparatie van deze schade ? Na enkele afwijzingen van andere herstelbedrijven ivm geen personeel belde we Wellcoll te Sittard. Wat een prettig bedrijf ! We konden de volgende dag al de camper brengen voor de schade te bekijken. Er werden afspraken gemaakt over de duur van de reparatie en de datum dat onze camper weer de weg op kon. Wellcoll Sittard ; communicatie, reparatie en aflevering uw team ………. Chapeau
Uitstekend, goede service.
Helemaal perfect verlopen van begin tot eind
Keurig geholpen bij opname schade. Volgens planning en binnen de prijsopgave schade kunnen herstellen.
Goede ervaring met dit schadeherstelbedrijf. Zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers en de schade is netjes en binnen de geplande tijd hersteld.
Telefonisch heel fijn vertrouwd te woord gestaan. De medewerker heeft alle vragen duidelijk en vriendelijk beantwoord.
Goed, alleen om een afspraak te maken werd er 2 maanden tijd voor uitgetrokken.
A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk personeel. Goede adviezen waar je echt iets aan hebt
Snelle afwikkeling, alles wordt voor je geregeld
Prima. Alles was goed geregeld. Afspraken worden nagekomen.
Uitstekend, goede service.
Helemaal perfect verlopen van begin tot eind
Goed, alleen om een afspraak te maken werd er 2 maanden tijd voor uitgetrokken.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt: