Quadt N.
Zeer vriendelijke mensen. Schade aan de auto perfect hersteld. Uiterst tevreden.
- Product of service:
- Schadeherstel
98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!
Zeer net bedrijf en de schade aan de auto perfect hersteld.
Schade is netjes gerepareerd
Uitstekend Nadat ik mijn auto kon ophalen zag ik dat er kleurverschil was. Dit is gelijk opgepakt en ik kon de auto laten staan, zodat hij opnieuw gespoten kon worden en dit maal in de bijpassende kleur. Waren we wel een dikke week verder maar toen was het ook goed.
Door verzekeringsmaatschappij Univé was niet verteld dat het maken van een schaderapport 125 euro kostte en vooraf betaald moest worden. Dus maar betaald. Even later bleek na telefoniscch contact tussen Univé en het schadeherstelbedrijf dat het toch weer niet nodig was geweest om dit schaderapport vooraf te betalen. Jammer dat dit telefonisch contact niet direct was gebeurd. Zover ik het begreep had Univé een administratieve handeling vergeten. Verder goede service van het schadeherstelbedrijf!
Prima bedrijf , wordt aan de afspraken gehouden.
positieve behandeling zeer goed
Ze hebben de schade heel netjes gefikst, ze hebben erna nog de binnen/buitenkant van mijn auto gepoest. Top service
Goede service en vriendelijke mensen. Uitstekend dus.
Reparatie heeft heel lang opzich laten wachten en de communicatie verliep niet altijd goed.
correcte uitvoering van schadeherstel en auto keurig afgeleverd
Positieve ervaring met dit schadebedrijf. Vriendelijke ontvangst, deskundig en eerlijk advies en bovenal perfect schadeherstel
Zeer vriendelijke service en goed meedenkend met alternatieven en tijdelijk vervoer. Geen 9-5 mentaliteit!
GOed, netjes en correct behandeld
A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer net bedrijf en de schade aan de auto perfect hersteld.
Schade is netjes gerepareerd
Prima bedrijf , wordt aan de afspraken gehouden.
positieve behandeling zeer goed
Goede service en vriendelijke mensen. Uitstekend dus.
correcte uitvoering van schadeherstel en auto keurig afgeleverd
GOed, netjes en correct behandeld