9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

SterSterSterLege sterLege ster

Prettige, professionele benadering. Helaas was de afhandeling van de reparatie nog niet definitief. Toch vertrouw ik erop dat de bestelde onderdelen binnenkort geleverd worden en de schade definitief verholpen kan worden.

Jacques Bootsma

prima ontvangst, snelle afhandeling, prima nazorg bij lekke koplamp unit.

Ronald

Auto via Volvodealer Henk Scholten ter reparatie aangeboden na lichte aanrijdingsschade aan voorbumper links + vervanging sierlijst + herstel koplamp sproeier. Schade is prima hersteld.

SterSterSterLege sterLege ster

!e keer voor niets langs gekomen omdat het te repareren item er toch niet bleek te zijn. 2e keer eerst gebeld en werd er gezegd dat ik kon langs komen omdat het item de volgende dag vroeg er zou zijn. Eind van de dag gebeld, nee, het is er nog steeds niet......Later bleek een medewerker het in de auto zelf gelegd te hebben zonder dit te melden bij iemand. Andere medewerker heeft er voor gezorgd dat de auto toch nog diezelfde dag klaar was, dat was heel fijn!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht! Proberen mij een niet goed gereparerde auto mee te geven terwijl ze zelf ook hadden gezien dat er iets niet klopte.

vriendelijk, professioneel, goede service

Richard

SterSterSterSterLege ster

Goed mooi en snel, zeer tevreden.

01 Evaluatie schadeherstel

Betrouwbaar en vakkundig is mijn auto hersteld.

Jouke

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk personeel, goede service (de vervangende auto was ook een automaat) vakbekwaam

Prima service

Amstelveense

SterSterSterSterLege ster

Je moet even wachten op het herstel, maar het wordt verder keurig afgehandeld. Aardige mensen aan de balie, goed vervangend vervoer en auto mooi hersteld.

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen een prima ervaring. Genoeg kennis van stand en zaken.

Jokidoki

SterSterSterHalve sterLege ster

Achterklep is vervangen, maar de speciale type-aanduiding is niet teruggezet. Is bij oplevering gemeld, maar nog niet opgelost

Johan

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen vond het uiteindelijke in rekening gebrachte bedrag wel aan de ernstig hoge kant.

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Jacques Bootsma

prima ontvangst, snelle afhandeling, prima nazorg bij lekke koplamp unit.

Ronald

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

vriendelijk, professioneel, goede service

Richard

SterSterSterSterLege ster

Goed mooi en snel, zeer tevreden.

01 Evaluatie schadeherstel

Betrouwbaar en vakkundig is mijn auto hersteld.

Jouke

Prima service

Amstelveense

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen een prima ervaring. Genoeg kennis van stand en zaken.

Jokidoki

SterSterSterHalve sterLege ster