Lydia
Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Prima geregeld. Schoenen zagen er als nieuw uit en passen perfect. Mijn zoon is er erg blij mee!
- Product of service:
- Herenschoenen.
Goede ervaring, prachtig product, snelle levering.
Top! Product had vier * maar is als nieuw. Vertuurd binnen 1 dag.
prima aankoop , zoals beschreven en snel geleverd
Zeer snel en perfect
Super blij met 95percent!! 2x paar prachtige boots, als nieuw en voor een mooie prijs en snel ontvangen!
Mooie en goede kwaliteit schoenen voor een betrekkelijk lage prijs! De schoenen die ik heb gekocht zagen er allemaal goed uit! Al waren op sommige wel duidelijk gebruikers-/refusbished sporen te zien. Maar ze waren allemaal van goede kwaliteit!
Ik had wat pech gehad met mijn bestelde schoenen, maar dit is meer dan perfect opgelost door 95percent !! Heel fijn meedenkend bedrijf, mooie schoenen en snelle afhandeling/levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen..
Uitstekend!
Goede site, snelle levering, altijd direct een reactie na mail.
Tot nu toe de schoenen gekregen zoals ze werden aangeboden. Prijs, kwaliteit en duurzaam. Ruim 5 paar tot nu toe gekocht. Zeer tevreden.
Mooie schoenen voor een fractie van de normale prijs!
Super en vriendelijke medewerkers
Prachtig breed en diep assortiment in alle maten.
Fantastisch snelle bezorging goede schoenen
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Goede ervaring, prachtig product, snelle levering.
Top! Product had vier * maar is als nieuw. Vertuurd binnen 1 dag.
prima aankoop , zoals beschreven en snel geleverd
Zeer snel en perfect
Uitstekend!
Goede site, snelle levering, altijd direct een reactie na mail.
Mooie schoenen voor een fractie van de normale prijs!
Super en vriendelijke medewerkers
Prachtig breed en diep assortiment in alle maten.
Fantastisch snelle bezorging goede schoenen
95percent heeft de volgende resultaten bereikt: