Jacky
- Product of service:
- kinderschoenen
Duidelijk, snel, betaalbaar
Mooie artikelen met mooie prijzen.
Goede prijs en snelle levering, website heeft ruime keuze met goed werkende filters.
Prachtig bedrijf, mooie visie, goede service en heel veel aanbod!
Geweldige producten voor een goede prijs
Super fijne plek om te shoppen!
Snelle verzending van mijn schoenen
uitstekend
Ik heb nog niet zoveel ervaring . Maar tot nu toe bevalt het mij goed .
Voor klantvriendelijkheid krijgt dit bedrijf van mij een 9. Zeer behulpzaam
Ik vind het een heel fijn bedrijf en goede service en kwaliteit
Zeer snelle levering mooi verpakt
Prima prijs / kwaliteit verhouding
Fantastisch bedrijf, super behulpzame klantenservice en een leuke winkel! Ze zullen de eerste zijn waar ik kijk voor nieuwe schoenen.
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Duidelijk, snel, betaalbaar
Mooie artikelen met mooie prijzen.
Prachtig bedrijf, mooie visie, goede service en heel veel aanbod!
Geweldige producten voor een goede prijs
Super fijne plek om te shoppen!
Snelle verzending van mijn schoenen
uitstekend
Ik heb nog niet zoveel ervaring . Maar tot nu toe bevalt het mij goed .
Voor klantvriendelijkheid krijgt dit bedrijf van mij een 9. Zeer behulpzaam
Ik vind het een heel fijn bedrijf en goede service en kwaliteit