Nelly Schouten
Ik heb al enkele keren schoenen en laarsjes gekocht. Ben heel tevreden. En raad het aan .de service is ook heel goed. Je kan met alle vragen terecht. En ze worden opgelost. Nelly Schouten.
- Product of service:
- Laatste pantoffels
perfecte schoenen....gewoon als nieuw !
Fantastisch concept. Ik heb er al veel schoenen gekocht en ben zeer tevreden over al mijn aankopen.
Nette afhandeling na klacht
Top
Top webshop! De volgende dag was mijn bestelling al in huis en de schoenen zien er inderdaad zo goed als nieuw uit. Heel blij mee!
Twee keer een maat gestuurd die ik niet heb besteld. En bij 1 paar zat de hele zool los van Waldlaufers.
Prettig bedrijf, maar schoenen voldeden naar aan de verwachting. Binnenstikkels van de schoen was kapot, en niet repareerbaar. Schoenen derhalve moeten retourneren.
De conditie van de schoenen varieeren Bij de Laatste paar schoenen was de binnenzool ernstig beschadigd wat niet op De foto zichtbaar was. Er was een zooltje van eigen merk ingestopt Bij melding is er een voorstel gedaan voor extra korting Hier mee akkoord gegaan Il hoop dat de zool goed blijft
Mooie schoenen, goede kwaliteit, geweldige prijs en snelle bezorging.
100 % snel en goed
Heel goed al meerdere keren hier iets gekocht.
Fantastische schoenen, niet van nieuw te onderscheiden. Top
Prima contact online, makkelijk en duidelijk.
Top bedrijf en hele snelle verzending ! Producten beter in het echt dan op de foto’s
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
perfecte schoenen....gewoon als nieuw !
Nette afhandeling na klacht
Top
Mooie schoenen, goede kwaliteit, geweldige prijs en snelle bezorging.
100 % snel en goed
Heel goed al meerdere keren hier iets gekocht.
Fantastische schoenen, niet van nieuw te onderscheiden. Top
Prima contact online, makkelijk en duidelijk.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent