9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Jarko

SterSterLege sterLege sterLege ster

Een mooi jas gevonden, verheugd op de levering maar helaas is de jas de verkeerde maat! Een mast M besteld maar deze was nog kleiner dan maat S lijkt het! Ook nergens een maat aanduiding te vinden in de jas!

Aangekocht product

Nadia Hassoune

Voor de 2de keer schoenen besteld en wederom tevreden. Dit keer zat er een rammel in een van de schoenen. Ik mocht ze naar de schoenmaker brengen en de kosten declareren. Super fijne service! Ik zal met regelmaat een kijkje op de website nemen en 95percent ook zeker aanbevelen.

Sandalen

Antwoord 95percent

Hoi Nadia, Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent! Jammer dat er een rammel in één van de schoenen zat, maar goed dat het zo opgelost kon worden. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit te delen en dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je schoenen en we hopen je snel weer op de website te zien!

Niels van Duren

Snelle levering, maar een hak die loslaat na 1 dag dragen, dat kan echt niet

Herenschoenen

Cobie De haan

Eerlijk en betrouwbaar

2 paar schoenen

Antwoord 95percent

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien je graag terug bij 95percent.

Lida

De schoenen zagen er goed uit en werden heel snel verzonden.

Dames sandalen Maruti

Antwoord 95percent

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Jac Kamphuis

Top.

Antwoord 95percent

Helemaal mooi, dank je wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

judith

Helemaal blij met mn schoenen en heel snel keurig bezorgd

Schoenen van Fred de la Bretoniere

Antwoord 95percent

Hartelijk bedankt voor je mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95percent.

Rob Franken

Heel nethes

Antwoord 95percent

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review. We zien je graag terug bij 95percent.

Peet Isbouts

Er was iets niet goed gegaan met ontvangen schoenen. Het was niet duidelijk of de fout bij mij als klant lag of bij 95percent. Echter ging 95percent het probleem oplossen zonder kosten !!!

Blackstone herenschoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je fijne review! We vinden het erg leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Soms gaat er helaas iets mis, maar we vinden het belangrijk dat het netjes wordt opgelost. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen en voor je vertrouwen in 95percent. We hopen je in de toekomst weer terug te zien!

Astrid Valentijn gelton

Snelle levering. Prima service

Instappers

Erik Janssen

Ik was aanvankelijk huiverig om refurbished schoenen te kopen bij een website die ik niet kende. Toch heb ik een aankoop gedaan. De communicatie over en weer liep snel en zorgvuldig. Dit gaf vertrouwen. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord 95percent

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw mooie review. Fijn om te horen dat de communicatie u een goed gevoel gaf en dat u tevreden bent met uw aankoop. We helpen u in de toekomst graag weer!

Yvonne de Ruijter

Altijd goede ervaringen en prachtige schoenen waar weinig tot niets aan mankeert.

2 paar sneakers

Antwoord 95percent

We zijn heel erg blij met je review en wij willen je hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.

Henny Brouwers

Antwoord 95percent

We zijn erg blij met je review, zo te lezen zijn de wandelschoenen naar wens. Dank je wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Angela Miseré/Bonnie

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben zeer positief over 95, alleen vanwege zeer slechte prestaties van de vervoerder, DHL, toch besloten om niet meer te bestellen. Pakjes worden zonder toestemming, onbeheerd achtergelaten in de voortuinen bij ons in de straat of zonder aangebeld te hebben als niet leverbaar bestempeld en naar depots ver weg gebracht. Wij, in onze straat, zijn het spuugzat en besloten niks meer te bestellen wat met deze transporteur moet komen. Het is helaas te veel gedoe. We merken dat klachten niet aankomen. Dan maar zo.

Product of service:
Fantastische schoenen van een geweldig conceptueel goed bedrijf!

Antwoord 95percent

Het is echt jammer om te horen dat je zulke slechte ervaringen hebt met DHL. We begrijpen helemaal dat het frustrerend is als pakketten onbeheerd worden achtergelaten of niet correct worden geleverd. Helaas zijn wij ook afhankelijk van vervoerders voor de bezorging, en dit soort problemen liggen buiten onze directe controle. We vinden het vervelend dat dit je beslissing om bij ons te bestellen beïnvloedt en hopen dat er in de toekomst verbetering komt in de service van DHL bij jou in de straat.

Thérèse

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Snelle correcte levering, jammer dat er bij alle twee de tassen de aapjes ontbraken

Twee Kipling tassen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je bericht en je feedback. Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. De aapjes horen helaas niet standaard bij deze refurbished tassen. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en waarderen je begrip. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

Cobie De haan

Eerlijk en betrouwbaar

2 paar schoenen

Lida

De schoenen zagen er goed uit en werden heel snel verzonden.

Dames sandalen Maruti

Antwoord 95percent

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Jac Kamphuis

Henny Brouwers

Angela Miseré/Bonnie

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
Fantastische schoenen van een geweldig conceptueel goed bedrijf!

Thérèse

Twee Kipling tassen