Kees
Ik had een paar schoenen gekocht bij 95percent. Na deze een aantal keren gebruikt te hebben, liet een lijmlaag los. Gereclameerd met een foto en kon zonder probleem mijn geld terugkrijgen.
- Product of service:
- skechers
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Op de site is het makkelijk zoeken. Mooie producten tegen redelijke prijzen. Makkelijk bestellen en de volgende dag bezorgt. Heel tevreden met alles.
Alleen maar lof
Een probleem met een paar geleverde schoenen werd heel soepel opgelost. Hulde daarvoor!
uitstekend
Mooie schoenen en zeer klantvriendelijk. Een dikke 10 π»
Goede ervaring Snelle bezorging
oprecht, eerlijk bedrijf gericht op het tegengaan van verspilling
Mijn ervaring met 95percent is zeer goed. Heb hier nu meerdere malen zo goed als nieuwe schoenen gekocht en ik zie geen enkele beschadiging of bewijs van eerder gebruik. Zijn gewoon nieuwe schoenen voor de helft van de prijs.
Vriendelijk en behulpzaam!
Super tevreden snel geleverd mooie schoenen echt zo goed als nieuw voor een superprijsje Ben er heel blij mee
Wat een geweldig initiatief!! Bestelling heel vlot geleverd. Ga zeker vaker bestellen indien nodig.
Ben heel tevreden wat ik heb gekregen aan schoenen en kleding hele snelle service
Ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden. Het idee hierachter sprak mij aan, en ik heb zodoende de collectie bekeken en vond wat ik zocht. De prijs, kwaliteit en aflevering van de bestelde schoenen zijn PRIMA! Ik zal dit bedrijf aanbevelen! Hoop dat jullie nog lang goede zaken zullen hebben.
Stuk in Trouw gelezen. Leek mij een leuk bedrijf met een mooi doel. Een paar mooie schoenen besteld. Volgende dag in huis.
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Alleen maar lof
uitstekend
Mooie schoenen en zeer klantvriendelijk. Een dikke 10 π»
Goede ervaring Snelle bezorging
oprecht, eerlijk bedrijf gericht op het tegengaan van verspilling