Esther van de Craats
Goede klantenservice. Er was iets fout gegaan van mijn kant en dat is goed opgepakt.
- Product of service:
- Enkellaarsjes
Mijn ervaring met 95 percent is zeer positief. Heb er voor 24,95 euro zo goed als nieuwe sneakers besteld. De sneakers waren volgens mij nieuw. De verzending ging supervlot. Ga er zeker vaker iets bestellen.
Zeer tevreden over de geleverde schoenen. Ze zien er als nieuw uit. Ook vlugge levering.
Super snel met alles
Overall Uitstekend
Correct en eerlijk bedrijf, schoenen zijn 100 % zoals op foto’s, ik koop mij geen schoenen meer nieuw, deze schoenen zijn ook nieuw verschil zie je gewoonweg niet, buiten de schoenendoos. Top webshop.
Mijn eerste ervaring met 95percent is gematigd . Ik heb rode skechers gekocht . Waarvan de kleur is bijgewerkt wat wel te zien is maar het meest storend zijn de inlegzooltjes die er los zijn ingeplaatst nadat de originele binnenzool is verwijderd . De teruggeplaatste losse zooltjes zijn maat 40 terwijl de binnenmaat 42 betreft …
Snelle levering van de schoenen. Geleverde schoenen kloppen met de gegeven sterren. Ik bestel regelmatig bij 95 perc
Hele goede schoenen
Mooie en goede merk schoenen voor een mooie prijs.
Schoenen werden kapot geleverd, dit terwijl de schoenen 5 sterren hadden. Retour werd snel en netjes afgehandeld. Heb geld terug gekregen.
Super snel met verzenden
Very good status as described
Snelle en vriendelijke service.
Very good especialy with delivery time! Its incredible
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Super snel met alles
Overall Uitstekend
Hele goede schoenen
Mooie en goede merk schoenen voor een mooie prijs.
Super snel met verzenden
Very good status as described
Snelle en vriendelijke service.
Very good especialy with delivery time! Its incredible
95percent heeft de volgende resultaten bereikt: