Sas
- Product of service:
- Adidas sneakers
Top service
Top bedrijf. Al vaker besteld hier. Altijd prima en snelle levering en je krijgt wat beloofd is.
Geweldig mooi schoenen, flink afgeprijsd. Ik zou het iedereen aanraden. Veel besteld, altijd tevreden.
Prettig, netjes en zoals op de foto's te zien was. Ik tevreden.
ik ben zeer tevreden met jullie bedrijf
Eerste keer hier schoenen besteld, volgende dag al binnen. Schoenen zien er als nieuw uit en lopen zalig.
Snelle levering en goede service mocht er onverhoopt iets met de bestelling zijn.
SNEAKERS CRUIJFF WAREN NIET BEST
1e bestelling erg tevreden. 2e bestelling viel erg tegen
Perfect!!!
Savonds besteld volgende dag bezorgd,als nieuw de schoenen moest alleen nog poetsen. ben er blij mee
Snelle levering, prima service. Dit was mijn tweede bestelling. De schoenen van mijn eerste bestelling zitten geweldig. De schoenen van m’n tweede bestelling helaas niet, dus retour gestuurd. Retourneer-proces is eenvoudig en klantvriendelijk.
Prima!!
Betrouwbaar, snelle en correcte afhandeling en verzending. Al een paar keer goede aankopen gedaan.
Ik heb denk ik minstens 10 paar schoenen bij jullie besteld. Van al deze paren had ik op 1 na (door mijn eigen schuld) echt geen tegenvallers, dus ik ben zeker een zeer tevreden klant. Ik raad iedereen aan om zelf ook de stoute schoenen 😉 aan te trekken en een keer te bestellen.
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Top service
Prettig, netjes en zoals op de foto's te zien was. Ik tevreden.
ik ben zeer tevreden met jullie bedrijf
SNEAKERS CRUIJFF WAREN NIET BEST