Peter Lejeune
- Product of service:
- Trui
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Uitstekend
Altijd goed en tevreden over de schoenen die ik bij jullie koop!!
Top bedrijf! Schoenen waren precies, zoals beschreven en geweldig om zo mooie schoenen to h iets duurzamer en betaalbaar te kunnen kopen
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn enkel positief. Ik koop al jaren geen nieuwe schoenen meer. Ik kan hier altijd iets naar min zin vinden voor een fractie van de nieuwprijs. Duidelijke foto's en een eerlijke omschrijving van het product. Retourneren is ook geen probleem.
Mooie sneakers voor een bescheiden bedrag, snel verstuurd
Goede kwaliteit en prijzen
Goede ervaring
Super goed
Prima product, en goede mensen aan de telefoon om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
Duidelijke site, prima spullen voor goede prijzen.
Een bijdrage aan het milieu leveren en ook nog goedkoper uit zijn. En de service is echt goed.
Top
Zeer tevreden. Ik bestel heel vaak. Goede kwaliteit en betaalbaar. Echt top
Zeer tevreden
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Uitstekend
Altijd goed en tevreden over de schoenen die ik bij jullie koop!!
Mooie sneakers voor een bescheiden bedrag, snel verstuurd
Goede kwaliteit en prijzen
Goede ervaring
Super goed
Duidelijke site, prima spullen voor goede prijzen.
Top
Zeer tevreden. Ik bestel heel vaak. Goede kwaliteit en betaalbaar. Echt top