Willemijn Hermans-Roelofsen
- Product of service:
- Gabor sneakers en sandalen
Helemaal prima
Goed! Snelle verzending, kwaliteitsschoenen voor een mooie prijs. Soms gaat er iets mis, zo ook bij mij. Maar mijn ervaring is dat er snel gereageerd wordt en een passende oplossing geboden wordt! Zeer tevreden tot nu toe
Super
Geweldig! Prachtige schoenen , heel behulpzaam bedrijf!
Hele goede ervaring. Mijn laarzen hadden 4 sterren maar heb niet kunnen vinden waarom het geen 5 sterren was....lijken als nieuw
prima geen klachten
Super ervaring en zeer snelle levering !
Mooie schoenen.De bestelling was na een dag geleverd.Goed contact gehad met de klantenservice.Ik ben super tevredenGa zo door!
prima
Top
Zeer goed
Prachtige Waldläufer schoenen gekocht.
Geeft schoenen ed een tweede kans
Mooie sneakers voor m'n man besteld
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Helemaal prima
Super
Geweldig! Prachtige schoenen , heel behulpzaam bedrijf!
prima geen klachten
Super ervaring en zeer snelle levering !
prima
Top
Zeer goed
Prachtige Waldläufer schoenen gekocht.
Geeft schoenen ed een tweede kans
Mooie sneakers voor m'n man besteld