9 /10

checkbox95% beveelt 95percent aan!

Andrew

Top bedrijf en hele snelle verzending ! Producten beter in het echt dan op de foto’s

G Deiman

Schoenen besteld en zien er echt als nieuw uit👌

Sandra Keukens

Heel snel en goede service

Sneakers

Rob

Toevalligerwijs uitgekomen bij 95 percent in mijn zoektocht naar een paar Nubikk schoenen. Bij het doorklikken zag ik een mooi paar (duidelijke foto’s) voor een scherpe prijs en 4 sterscore (lichte gebruikerssporen). De “gok” genomen. Vervolgens een duidelijke afhandeling, communicatie en verzending. Tijdens het uitpakken positief verrast! Het paar is echt als nieuw met, in deze, een klein stiknaadje dat los zat. Erg tevreden, mooi dat dit bestaat en niet onnodig wordt weggegooid.

Nubikk

Gert Bossenbroek

Top. Snel en goed

Instappers

Anja van den Biggelaar

SterSterSterSterLege ster

Laatst heb ik voor de eerste keer een paar sneakers besteld bij 95percent. Ze hadden 5 sterren. Ik had opgezocht wat dat betekende en ze zouden ongedragen zijn met een kleine herstelreparatie. Bij levering, de volgende dag, bleken de schoenen toch duidelijk gedragen te zijn. Ik twijfelde om ze retour te sturen. Toch nam ik eerst telefonisch contact op. Ik gaf aan het mooie schoenen te vinden, echter was ik teleurgesteld dat ze niet nieuw waren. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, waarna al gauw een extra korting voorstel kwam. Hier ben ik mee akkoord gegaan. uiteindelijk dus met een korting van ruim 50 procent. Ik ben zeer tevreden met de schoenen en de afhandeling van mijn kritiek.

Sneakers maat 40

J. Bogers

Prima ervaring! Maandag-avond bestelt, dinsdag-avond geleverd door Post.nl. Sneller kan niet. Op de website vond ik een paar Australian sneakers, dezelfde die ik al jaren had. Dus ik wist waarop ik moest letten. Welnu, de "nieuwe" sneakers zijn zo goed als nieuw, zonder beschadigingen en nauwelijks gebruikssporen. Ik ben dik tevreden. Een aanrader!

Australian sneakers

Ineke Roeleveld

Ik kreeg mijn bestelling (2 paar) snel binnen. 1 paar was te groot maar ook ging een rits stuk. Bij terugsturen kon je maar 1 reden aangeven waarom je het terug wilde sturen. Heb daarom ook nog maar even gebeld. Alles was snel geregeld én snel mijn geld terug ! Andere paar heb ik gehouden.

Gabor laarsjes gehouden/Shabbies retour

Denise Van Kruijssen

Super blij met mijn wolky schoenen, het waren deze die ik graag wou en dan was het nog mijn maat ook. Ze zijn echt als nieuw, geen verschil.👍

Product of service:
Wolky wit met beige en oranje.

Marysia Szczuka

Mooie schoenen besteld

Astrid V. Puijenbroek

Was een in eerste instantie een beetje terughoudend, ik kende jullie bedrijf niet. Maar na het ontvangen van de laarsjes was ik super blij. Het waren gewoon nieuwe laarsjes zonder enig mankement, ik draag ze met veel plezier.

Enkellaarsjes merk Rieker

Linda

Veel keuze voor een prima prijs

Schoenen van nubikk

Elisabeth Panhuijzen

Snelle bezorging voor een kwalitatief goede schoen tegen een schappelijke prijs!

Gabor dames sneaker mt 38

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

Ineke Roeleveld

Gabor laarsjes gehouden/Shabbies retour

Denise Van Kruijssen

Product of service:
Wolky wit met beige en oranje.

Marysia Szczuka

Mooie schoenen besteld