9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Jan Westerink

SterSterSterLege sterLege ster

Wij hebben meerdere keren iets besteld bij dit bedrijf. Bij de laatste keer was er een negatieve ervaring: Ik kreeg het verkeerde product met de juiste pakbon. Jammer want die schoenen wilde ik graag wel ontvangen hebben. Het retourbeleid is duidelijk maar wat ik wel bijzonder vind is dat ik de retourzendkosten zelf moest betalen. Ik bestel, ik krijg het verkeerde product en betaal dan om het terug te sturen. Is dit een verdienmodel voor het bedrijf?

Mimi D.

Ik kocht tweedehands barefoot laarzen die er als nieuw uitzagen voor een fractie van de nieuwprijs. Heel fijn.

Laarzen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Willekew

Mooi aanbod, snelle verzending

Gevoerde laarzen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je fijne review! 😊 Leuk om te horen dat je tevreden bent met ons mooie aanbod en de snelle verzending. We hopen je snel weer terug te zien!

A

SterSterSterSterLege ster

Goeie kwaliteit voor een lage prijs. Snelle verzending. Nu 2 x een bestelling gedaan en geen spijt.

Sneakers en loafers

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de goede kwaliteit, de lage prijs en de snelle verzending. We waarderen het enorm dat je al twee keer bij ons hebt besteld en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Els van der Meer-Lammers

Echt top omdat ik gelijk telefonisch contact had en ze gelijk meedachten en een goede deal aanboden! Prettige persoon aan de telefoon .

Posa loafers

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het telefonisch contact prettig was en dat we samen tot een goede deal zijn gekomen. We helpen je graag weer in de toekomst!

Marijke Hansen

Super

Sketsers

Antwoord 95percent

Super om te horen, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent.

Marianne Warmoltz

Heel efficient en klantgericht

Altra schoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze service als efficiënt en klantgericht hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Dennis

Prima ervaring, snelle verzending en top producten.

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over de snelle verzending en de producten. Veel plezier ermee!

Annemiek Meijsen

wat een fijn bedrijf . goed voor onze fotoprint en ook fijn voor je eigen budget. Prima geholpen

ecco schoenen

Antwoord 95percent

We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen helpen! Tot de volgende keer bij 95percent.

Paul & Trudie Dutting

Niets dan goed

Antwoord 95percent

Geweldig om te horen! Bedankt voor de positieve feedback. We blijven ons best doen om dit niveau vast te houden.

Marjon Boone

Antwoord 95percent

Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor je korte maar positieve review.

Hans Kreuger

SterSterSterSterLege ster

Mooie spullen voor leuke prijzen. Helaas klopt de beschrijving niet altijd.

Laarzen en sneakers

Antwoord 95percent

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je onze spullen en prijzen waardeert. We nemen je opmerking over de productbeschrijvingen serieus en gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Ina Van de fijnegeer

Wij zijn erg tevreden met de aankopen Snelle levering helemaal top

Slippers badslippers voor me man en laeversEn voor mijn gabor sandalen

Antwoord 95percent

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de aankopen! Goed om te weten dat de levering ook snel en soepel verliep.

Paul Bentvelsen

Zeer positief

sneakers

Antwoord 95percent

Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent.

Wilma Kerkhofs

Leuk geprijsde schoenen

Veterboots

Antwoord 95percent

Fijn dat je de schoenen leuk en scherp geprijsd vindt! Hopelijk draag je ze met veel plezier.

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

Marijke Hansen

Super

Sketsers

Antwoord 95percent

Super om te horen, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent.

Marianne Warmoltz

Heel efficient en klantgericht

Altra schoenen

Dennis

Prima ervaring, snelle verzending en top producten.

Annemiek Meijsen

ecco schoenen

Paul & Trudie Dutting

Niets dan goed

Marjon Boone

Antwoord 95percent

Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor je korte maar positieve review.

Hans Kreuger

SterSterSterSterLege ster

Mooie spullen voor leuke prijzen. Helaas klopt de beschrijving niet altijd.

Laarzen en sneakers

Ina Van de fijnegeer