Ben Ameur

Excellent, respect gisteren besteld vandaag in huis en zeker voordelig dan de menigte ga zo maar door

Heleen Priester

(Bewerkt)

Wat een goede service. Ik had sandalen besteld op de ene dag, de volgende dag kreeg ik mail met 25% korting op alle sandalen. Naar aanleiding van mij opmerking daarover in mijn review werd er... Wat een goede service. Ik had sandalen besteld op de ene dag, de volgende dag kreeg ik mail met 25% korting op alle sandalen. Naar aanleiding van mij opmerking daarover in mijn review werd er contact met mij opgenomen. Zij hebben mij de korting alsnog gegeven.
Super goed en dank je wel daarvoor.

martin

100% ok

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Connie

Reactie 95percent:

Bedankt voor uw mooie review, we zijn hier super trots op en zien u daarom graag terug bij 95percent.

Ineke Vermeulen

Goede kwaliteit en prima service

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

Tetsje Battjes

Na heel veel pogingen om de mooie Dr Martens schoenen te bemachtigen dat heeft mij veel moeite en energie gekost maar naar veel mail heen en weer kreeg ik nog 20% korting van hun 👌en al spoedig... Na heel veel pogingen om de mooie Dr Martens schoenen te bemachtigen dat heeft mij veel moeite en energie gekost maar naar veel mail heen en weer kreeg ik nog 20% korting van hun 👌en al spoedig kwamen de schoenen binnen en ben er ontzettend blij mee.

Reactie 95percent:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de schoenen zo goed bevallen. Wat er is mis gegaan in het bestel proces is nog altijd niet duidelijk. Hopelijk tot gauw bij 95percent.

Karen Davelaar

Helemaal goed

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Mathilde Bellwinkel

Hoge kwaliteit 2 de hands artikel gekocht voor de helft vd originele prijs

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

Anke

Groot aanbod, prima service!

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

Astrid Klunder-Hurenkamp

De schoenen zien er prima uit en worden snel geleverd.

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.