Peter Gijsbers
- Product of service:
- Paar mooie sterke snowboots voor mijn zoon
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Ben erg tevreden Goed product Snelle levering
Heel veel keus, mooie (merk)schoenen met groot voordeel. Supersnelle afhandeling
Top! Leuk concept
een geweldige site die ik toevallig voorbij zag komen.super tevreden over m’n aankoop en top de folder erbij met duidelijke uitleg !!!
Prachtige schoenen, helemmal nieuw en voor een geweldige prijs
Ik had al eerder schoenen bij 95percent gekocht. Ik was daar zeer tevreden over. Daarom weer schoenen bij hun gekocht en ook deze keer waren de schoenen niet van nieuw te onderscheiden. Ik ben zeer tevreden over de schoenen, de snelle levering enz.
Bestelling en een defect
Zeer snelle levering en de schoenen zijn als nieuw. Prima
Super tevreden. Snel bezorgd en mooie schoenen
Correspondentie en bestellingen correct en snel uitgevoerd.
Zeer goede ervaringen, leuk assortiment en nette schoenen voor goede prijs
Superfijn
Prima ervaringen. Mooie producten, snelle levering, en goede afwerking als een product niet geheel voldoet.
Snel,netjes en goed. Zeer tevreden!
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Top! Leuk concept
Prachtige schoenen, helemmal nieuw en voor een geweldige prijs
Bestelling en een defect
Zeer snelle levering en de schoenen zijn als nieuw. Prima
Super tevreden. Snel bezorgd en mooie schoenen
Correspondentie en bestellingen correct en snel uitgevoerd.
Zeer goede ervaringen, leuk assortiment en nette schoenen voor goede prijs
Superfijn
Snel,netjes en goed. Zeer tevreden!
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent