9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Moneer

Ich habe Schuhe bei dieser Firma bestellt, aber es gab einen Fehler bei der Lieferung. Ich habe den Kundenservice kontaktiert und wurde sehr freundlich und zuvorkommend behandelt. Die Firma kümmert sich offensichtlich um ihre Kunden, und ich bin mit meiner Erfahrung zufrieden

Schuhe

Judith

We hebben al vaker hier besteld. Goed initiatief om zo te recyclen. De schoenen zien er heel goed uit, en passen perfect. De prijs is ook heel leuk. Bij de laatste bestelling 3 paar schoenen gekocht voor €65 :) . Op de website kun je makkelijk sorteren zodat je snel de voor jouw perfecte schoenen/laarzen hebt gevonden. De verzending is zeer snel. Mogelijkheid om achteraf te betalen is ook heel fijn.

2 paar enkellaarzen/boots en 1 paar sneakers

Frank Bast

Snelle levering en hele goede kwaliteit schoenen.

Schoenen

Antwoord 95percent

Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Geweldig dat u zo tevreden bent, daar doen we het bij 95percent voor 💚

Paul & Trudie Dutting

Snelle levering van goede spullen. TOP

Sketches en sandalen

Antwoord 95percent

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Graag zien we u terug bij 95percent.

Jasmina Kucevic

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een samenstelling van twee qua kleur verschilende laarzen gekregen, waarvan een ook kapot/slecht gerepareerd was.

Artikelnummer 700129753, sub55 boots, maar 42

Ted van den Berg

Uitstekend geholpen, prima schoenen

Timberland boots

Antwoord 95percent

Een 10! Fantastisch, hartelijk bedankt hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Willemien Hoevink

Supersnel geleverd en product zag er prachtig uit. Zeer tevreden

Panama Jack laarsjes

Antwoord 95percent

Hartelijk dank voor uw mooie review! Super om te horen dat u zo tevreden bent. Tot ziens bij 95percent.

Roland Devilee

Fijn bedrijf, schoenen zijn top. Mochten de schoenen niet goed zijn kun je ze gemakkelijk retourneren zonder enige problemen. Top bedrijf.

Australian veterboots.

Antwoord 95percent

Dank u wel voor uw mooie 5-sterrenreview! We zien u graag terug bij 95percent.

Angela

Mooi paar Be Lenka's op Marktplaats gevonden, vervolgens via de webstek van 95percent gekocht. Prima schoenen, voor een derde van de nieuwprijs, met alleen wat heel lichte verkleuringen. Blij mee (en fijn dat ze zo nog een goede bestemming krijgen). Snelle verzending, goed verpakt - mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en wat mij betreft in alles een aanrader.

Be Lenka schoenen

Antwoord 95percent

Dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop en dat de schoenen een nieuw leven hebben gekregen. Tot gauw bij 95percent!

Anna

Een aanrader! Website is duidelijk,keuze is enorm, verzending is vlot en correct en de kwaliteit van de schoenen is echt (als) nieuw!

Feyn veterboots

Antwoord 95percent

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de schoenen 💚

Nina Müller

Prima, scheelt geld en verspilling

Veterboots

Antwoord 95percent

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

Freddy De Jonge

Top. Goede beschrijving van het product. Voldoet aan de verwachtingen.

Mason Garments 46

Antwoord 95percent

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij 95percent.

Rebecca Antonisse

Wat een goed concept! Snel, duidelijk, je weet precies welke schoenen je koopt en stiekem heb ik alleen een klein krasje gevonden op 1 van de 2 paar die ik kocht. Zo’n krasje dat ik er zelf op dag 1 ook op zou maken…. Beter betaalbaar en duurzaam! Ik ben fan

Een paar sneakers en een paar enkellaarsjes

Antwoord 95percent

Wat een mooie review, dank u wel! Zo leuk om te lezen dat u fan bent en tevreden met onze betaalbare, duurzame schoenen. Tot snel bij 95percent 💚

MSR

Totally recommended. My shoes are just like new and fair price.

Blundstones Chelsea boots

Antwoord 95percent

Thank you so much for your review! We look forward to seeing you again at 95percent.

Johanna ter Horst

Hét is een geweldig bedrijf

Laarsjes. Tas Schoenen

Wat leuk om te lezen! Heel veel dank namens het hele 95percent-team 💚

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

7418BH Deventer

Moneer

Schuhe

Judith

2 paar enkellaarzen/boots en 1 paar sneakers

Frank Bast

Snelle levering en hele goede kwaliteit schoenen.

Schoenen

Paul & Trudie Dutting

Snelle levering van goede spullen. TOP

Sketches en sandalen

Antwoord 95percent

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Graag zien we u terug bij 95percent.

Jasmina Kucevic

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Artikelnummer 700129753, sub55 boots, maar 42

Ted van den Berg

Uitstekend geholpen, prima schoenen

Timberland boots

Antwoord 95percent

Een 10! Fantastisch, hartelijk bedankt hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Willemien Hoevink

Supersnel geleverd en product zag er prachtig uit. Zeer tevreden

Panama Jack laarsjes

Roland Devilee

Australian veterboots.

Antwoord 95percent

Dank u wel voor uw mooie 5-sterrenreview! We zien u graag terug bij 95percent.

Angela

Be Lenka schoenen

Anna

Feyn veterboots

Nina Müller

Prima, scheelt geld en verspilling

Veterboots

Freddy De Jonge

Top. Goede beschrijving van het product. Voldoet aan de verwachtingen.

Mason Garments 46

Rebecca Antonisse

Een paar sneakers en een paar enkellaarsjes

MSR

Totally recommended. My shoes are just like new and fair price.

Blundstones Chelsea boots

Johanna ter Horst