NicoleBarendse
Producten worden geleverd zoals beschreven. Als het nodig is met nieuwe inleg zolen. Past het niet? Dan kan je het retourneren!
- Product of service:
- Laarzen
Prachtige sandalen maar helaas te wijd
Perfecte schoenen voor een perfecte prijs!
Inmiddels al vele bestellingen voor mezelf, man, zoon en kleinkinderen geplaatst en ben zeer tevreden: prima kwaliteit, ruime keus, filters en sterrenbeoordeling is erg handig om keuze mee te bepalen. Daarnaast snelle levering en gratis retourneren via DPD.
Prettig en altijd bereikbaar
Zeer goed , zeer duidelijke website en geweldig goede artikelen.
Snel besteld, snel geleverd en goede omschrijving van product.
Helaas was er een foutje gemaakt met de maat van de sandalen die ik had besteld: volgens de website waren ze maat 22, maar in het echt waren ze Japanse maat 22 en Europese maat 33. Veel te groot dus! Kan gebeuren, maar wel jammer.
Top ervaring, schoenen zijn echt zoals op de foto
Het bedrijf levert snel. Je krijgt wat je op de foto's ziet. In mijn geval was 95% zelfs 100%.(nieuw).
Fijne ervaring!
positief
Wat een eyeopener
Prima initiatief: 1) Goede schoenen tegen een aantrekkelijkere prijs en 2) een mooie poging de gigantische afvalberg wat te doen afnemen.
Ben zeer tevreden 👍
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Prachtige sandalen maar helaas te wijd
Perfecte schoenen voor een perfecte prijs!
Prettig en altijd bereikbaar
Zeer goed , zeer duidelijke website en geweldig goede artikelen.
Snel besteld, snel geleverd en goede omschrijving van product.
Top ervaring, schoenen zijn echt zoals op de foto
Fijne ervaring!