9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Leonie

Producten zoals omschreven voor een goede prijs , snelle verzending

Sneakers sandalen

Jan Domhof

Schoenen merk Rieker

Niesje Boersma

Snel en duidelijke foto’s.

Lidwien Wilke

Positieve ervaring

Janine Smeets

SterSterSterSterLege ster

Ik heb al vaker schoenen besteld via 95percent en ook aan anderen aanbevolen. Echter vind ik het deze keer jammer een schoen weer terug te moeten sturen. De skechers zijn voorzien van een nieuwe binnenzool. Iets dat niet op de foto terug te zien is maar de schoen wel een stuk smaller maakt/het hele idee van het voetbed van Skechers weghaald. Het retour zenden kost dan ook nog eens bijna €5 waardoor ik alsnog beter de duurdere Skechers had kunnen nemen. Echter weet ik daarvan ook niet of deze dan een originele binnenzool heeft of niet. Wellicht kan er iets specifieker omgegaan worden met dit soort details die toch wel een schoenen maken of in dit geval kraken. Echter ook eens een sandaal besteld waarvan de zijkant geplakt is geweest. Toen deze na een keer dragen kapot ging ben ik netjes geholpen en zijn de kosten van de schoenmaker binnen korte termijn terug betaald. Helaas is ditzelfde probleem nogmaals gebeurd en heeft het dus niet een seizoen volgehouden.

Sandalen, Skechers ,schoenen

Henri

Alles goed geregeld snel verstuurd en voor een acceptabele prijs

Skechers schoenen

H R. Bredewold

Prima, mooie aanbieding. Goed concept.

Jos Linssen

Ik heb al jaren een goede ervaring met 95 percent,altijd correct en n hele goede, kwalitatieve aanbiedingen.

Slippers en five finger shoes

Caren De groot

Hele fijne ervaring, wat gekocht waar toch iets mee was, geen drama mag het bij de plaatselijke schoenmaker laten repareren en het bonnetje door sturen. Super oplossing steun ik gelijk de lokale middenstand. Geen verspilling dus

Marianne

Leuke prijzen, goede merken, de foto's zouden wat duidelijker mogen. Maar als je beschadigde schoenen of andere problemen hebt meld je dit bij de klantenservice die zeer vlot reageert en ze komen altijd met een prima oplossing.

Sneakers Adidas en sneakers van Maruti

Yassine

Al wat meerdere bestellingen gedaan bij 95percent. Het ging altijd goed en schoenen die er top uitzien gekocht. Deze x ging het helaas mis en kreeg ik een verkeerde maat geleverd, maar dan komt de fantastische service van het bedrijf voorbij kijken. Ik mocht de schoenen houden en kreeg een voucher van een hogere waarde om nieuwe schoenen aan te schaffen. Top!!!!

Vans schoenen kids

John van Luijn

Goed bedrijf

ellen Van ginkel

SterSterSterHalve sterLege ster

Zitten en lopen echt goed Alleen jammer onder aan de schoen begint het materiaal los te laten bladert er af Dat is erg jammer

Laarzen

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen en kleding door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers en kledingherstellers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

7418BH Deventer

Leonie

Producten zoals omschreven voor een goede prijs , snelle verzending

Sneakers sandalen

Jan Domhof

Schoenen merk Rieker

Niesje Boersma

Snel en duidelijke foto’s.

Lidwien Wilke

Positieve ervaring

Janine Smeets

Sandalen, Skechers ,schoenen

Henri

Alles goed geregeld snel verstuurd en voor een acceptabele prijs

Skechers schoenen

H R. Bredewold

Prima, mooie aanbieding. Goed concept.

Jos Linssen

Slippers en five finger shoes