Yvonne Boonstra
- Product of service:
- Vorig product, zo goed als nieuw. Rits ging niet dicht met een briefje erbij in de laars.
Goede service
Schoenen precies als omschreven
Voor het eerst besteld, super service.
Prima merkschoenen voor een scherpe prijs
Snelle levering en een goed assortiment, Heb hier al meerdere keren gekocht.
Uitstekend
Blij mee! Goed initiatief. Graag een tweede kans geven aan schoenen en tassen.
Betrouwbaar bedrijf
Uitstekend
Snel verstuurd voor een geweldige prijs!
2 paar schoenen gekocht met 5 sterren. De schoenen zijn als nieuw
Zeer positieve ervaringen.
Het is fijn dat de schoenen een 2de kans krijgen. Heb hier ook schoenen gekocht. Alleen de laatste keer was ik echt teleurgesteld. Er was zelfs een profiellaagje van de zool afgelopen. Die heb ik teruggestuurd. Jammer dat er geen digitaal retouradres wordt geleverd. Zijn jullie zo goed bezig met 2de kans, zou je verwachten dat er geen papierverspilling is. En het is véél makkelijker voor de klant. Ik moest op pad om het uit te printen.
Top
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Goede service
Schoenen precies als omschreven
Voor het eerst besteld, super service.
Prima merkschoenen voor een scherpe prijs
Snelle levering en een goed assortiment, Heb hier al meerdere keren gekocht.
Uitstekend
Blij mee! Goed initiatief. Graag een tweede kans geven aan schoenen en tassen.
Betrouwbaar bedrijf
Uitstekend
Snel verstuurd voor een geweldige prijs!
2 paar schoenen gekocht met 5 sterren. De schoenen zijn als nieuw
Zeer positieve ervaringen.
Top