9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Albert

Uitstekende ervaring

Bootschoenen

Nelline Dibbits

SterSterSterLege sterLege ster

Wisselende ervaring, snelle service. Groot aanbodt en goede prijs verhouding. de maatvoering staat niet goed beschreven. En de foto’s zouden soms ook wat beter mogen. Niet altijd te zien of er een rits in de schoen zit en de neuzen van de schoenen zijn niet zichtbaar. Laats met de laarzen een veel te kleine maat opgestuurd gekregen. Dan zou het handig zijn als de schacht wijdte vermeld staat en de hoogte van de laars bijvoorbeeld. Ook mis ik regelmatig de hak hoogte. Dit is van de foto moeilijk in te schatten.

Laarzen en slippers

Geertje Steenstra

Maat 41 en maat 42 niet leuk

Slippers

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review. Jammer dat de maten 41 en 42 niet naar wens waren. Gelukkig hebben we dit inmiddels samen via de e-mail kunnen oplossen. Bedankt voor het contact en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Cécile Monin

Zeer tevreden !

Antwoord 95percent

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Hanne

Top concept, sympathieke partij en razendsnel verzonden! Pakketje donderdag avond laat besteld en het was vrijdag middag in huis.

2 paar sandalen

Antwoord 95percent

Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons concept en onze service. Fijn dat uw bestelling zo snel is geleverd. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer terug te zien!

Saskia

goede klantenservice

sandalen

Antwoord 95percent

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze klantenservice als goed heeft ervaren. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Arend Sperling

Zeer goede ervaring met dit bedrijf schoenen met een heel klein slijtageplekje of beschadiging word vakkundig zoveel als mogelijk weg gewerkt en dan heel veel korting

Sneakers hogan

Antwoord 95percent

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring. We doen ons best om kleine beschadigingen of slijtageplekjes zo vakkundig mogelijk te herstellen, zodat onze klanten kunnen profiteren van kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. Veel plezier met uw schoenen en graag tot een volgende keer!

Yvonne S

Mooie schoenen voor een hele goede prijs. Je kunt eigenlijk kiezen welke “kwaliteit” je wilt hebben. Dat staat goed aangegeven dmv sterren. Je kunt er echt allerlei verschillende soorten vinden. Ik ben fan.

Product of service:
Timberland en Travelin schoenen.

Antwoord 95percent

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met ons assortiment en onze prijs-kwaliteitverhouding. Fijn dat de sterrenclassificatie u helpt bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met uw schoenen en we hopen u snel weer terug te zien!

Hida de Vos

Snelle levering,vriendelijk

Loafers

Antwoord 95percent

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze vriendelijke service. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

N.

Al meerdere keren een paar schoenen en laarzen gekocht. Prima service, snelle verzending en makkelijk retourneren.

Ans Pannekoek

Prima ervaring....heb er al meerder schoenen gekocht tot volle tervredenheid

Paar gabors en paar sneakers van Remote

Patrick Huisman

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle levering, slechte ervaring ivm verkeerde maat (maat 10 ipv maat 7)

Floris van Bommel instapper

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was. Jammer dat je een verkeerde maat hebt ontvangen, onze excuses daarvoor. We hebben hierover contact gehad en het gelukkig snel kunnen afronden. Bedankt voor je begrip!

Gery Spruijtenburg

SterSterHalve sterLege sterLege ster

niet gekregen wat ik besteld had

schoenn en laarzen

Ik

Slecht

Schoenen met afgescheurde binnenzolen en lijm en stofresten

Antwoord 95percent

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat deze ervaring teleurstellend voor je is geweest. Daarom hebben we contact opgenomen en een gratis retourlabel verzonden, Helaas is het daarna niet gelukt om het contact voort te zetten. Dat vinden we jammer, want we hadden je graag verder geholpen.

Annemieke Bac-Sollie

SterSterSterSterLege ster

Goede service en ruime keuze in refurbished merkschoenen en kleding

schoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het ruime aanbod aan refurbished merkschoenen en -kleding. We zien je graag nog eens terug!

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen en kleding door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers en kledingherstellers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

Arend Sperling

Sneakers hogan

Yvonne S

Product of service:
Timberland en Travelin schoenen.

Hida de Vos

Prima ervaring....heb er al meerder schoenen gekocht tot volle tervredenheid

Paar gabors en paar sneakers van Remote

Patrick Huisman

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle levering, slechte ervaring ivm verkeerde maat (maat 10 ipv maat 7)

Floris van Bommel instapper

Gery Spruijtenburg