9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Sardhanand Biharie

Schoen

Annemiek Jonker

Snelle levering en mooie schoenen!

Laarzen en sneakers

christel Philtjens

Schoenen besteld, maar ik kreeg één schoen in maat 39 en één in maat 40. Na een mailtje met foto's meteen een nieuw paar gekregen. Super tevreden over de service! Fouten kunnen gebeuren, maar als het zo fijn wordt opgelost, is dat top. Dit bedrijf is echt een aanrader en ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Tamaris sneakers

Marlies Mulder

Super

6 paar schoenen

Monique Lindzen

Perfecte schoenen voor een perfecte prijs. En binnen een dag in huis!

sneakers

gerald jacobs

Goed product en snelle levering

Reef slippers

Gerrie Geltink

Ik ben heel tevreden over 95 percent. Mooie schoenen/ laarzen voor een lage prijs.

Laarsjes en Skechers

Robert van Ommeren

transparant & Snel

schoenen in nieuwstaat

D Romijn-Majenburg

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het idee dat ik op deze manier bij draag aan een wereld waarin recyclen normaal is maakt mij zeker gelukkig. De laarzen die ik heb gekocht zijn prachtig, de verzending was top dus ik weet waar ik nu mijn schoeisel moet kopen.

Laarzen

Trees Hanse

Alles was in orde

Gabor sneakers

André Noorda

geweldig mooi paar schoenen ontvangen, top!

Timberland veterboots

Inge Smeenk

Goede afhandeling, netjes verpakt en alles helder omschreven. De schoenen zijn inderdaad als afgebeeld. Maar wanneer je een beetje moeilijke of bredere voeten hebt of steunzolen is het wel zoeken naar de juiste schoen. Dat maakt dat ik hier misschien niet meer bestel omdat het te vaak net niet past en het dus weer retour moet sturen wat niet bijdraagt aan duurzaamheid.

Hub sneakers, New Balance sneakers

Yvonne Hoogveldt

Fijn om te bestellen Mocht er iets zijn je krijg gelijk Antwoord terug op de mail Ze staan voor hun klanten Ook de website is goed te overzien

Schoenen en een jurk

Wilma Wiss

SterSterSterSterLege ster

Op zich aardige mensen daar. Alleen foutief afleveradres aan dhl doorgeven. Dus moest ik er zelf achter aan om goede adres door te geven. Maar prima schoenen! Ben tevreden.

Sketches schoenen.

M.J. van den Dool

Mooi concept. Prachtige schoenen, netjes in een doos. Duidelijke website met concrete informatie en sterrensysteem over nieuwstatus vd schoen. Snelle verzending en goede manier van retourneren.

Schoenen

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen en kleding door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers en kledingherstellers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

7418BH Deventer

Sardhanand Biharie

Schoen

Annemiek Jonker

Snelle levering en mooie schoenen!

Laarzen en sneakers

christel Philtjens

Tamaris sneakers

Marlies Mulder

Super

6 paar schoenen

Monique Lindzen

Perfecte schoenen voor een perfecte prijs. En binnen een dag in huis!

sneakers

Trees Hanse

Alles was in orde

Gabor sneakers

André Noorda

geweldig mooi paar schoenen ontvangen, top!

Timberland veterboots

Inge Smeenk