9.1 /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Mieke Louwen

Schoenen zijn als nieuw, voor een mooie korting. Verpakt in eigen doos, snel verzonden en ontvangen.

Product of service:
Ilse Jacobsen instappers blauw

J Akker

Met de bestelde schoenen waren niet tevreden , contact gehad met het bedrijf, snelle terugkoppeling, en na tevredenheid is het opgelost . Hartelijk dank

M Bos

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bevalt goed, maar waarom worden de zendingen verstuurd met DHL, en moet ik via DPD retourneren. Er is hier geen DPD afgifte mogelijkhedi in de buurt. Daarom maar 2 sterren ipv 5

Wandelschoenen

Sander den Besten

Top

Suede loafers

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review, we zijn hier super trots op en zien je daarom graag terug bij 95percent.

Marion van Rossum

Prima.

Antwoord 95percent

Hartelijk bedankt voor je mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95percent.

Erik Stadt

SterSterSterSterLege ster

Prima, doen wat ze beloven.

Timberland hoge sneakers

Antwoord 95percent

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien je graag terug bij 95percent.

Cisca de Reuver

Goede schoenen tegen aantrekkelijke prijzen

Enkellaarsjes en sandalen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze schoenen en prijzen.

Hendrik Scheeres

Erg positief!

Antwoord 95percent

edankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo positief bent over je ervaring met ons.

helena van Es

Snel geleverd! Retour en is ook geen probleem! Levering precies wat je verwacht.

Recent 2 paar schoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat ook het retourproces naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Josan Frissen

super snelle service

sneakers van Cellini

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service.Tot gauw bij 95percent.

Hani El Amam

Schoen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Justine Wessels

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien je graag terug bij 95percent.

Jenneke van Driel

Kwalitatief goede producten voor zeer aantrekkelijke prijzen. En de producten zijn inderdaad zoals omschreven op de site.

Product of service:
Diverse producten (schoenen en tassen)

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijzen en dat de producten aan de omschrijving op onze site voldoen.

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

7418BH Deventer

Mieke Louwen

Product of service:
Ilse Jacobsen instappers blauw

J Akker

Marion van Rossum

Prima.

Erik Stadt

SterSterSterSterLege ster

Prima, doen wat ze beloven.

Timberland hoge sneakers

sneakers van Cellini

Hani El Amam

Schoen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Justine Wessels

Jenneke van Driel

Product of service:
Diverse producten (schoenen en tassen)

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10