9.1Β /10

checkbox96% beveelt 95percent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

John Brouwers

Betrouwbaar bedrijf

J.Visser

Mooie overzichtelijke website, met voor elk wat wils ! Supersnelle levering, en zeer degelijk verpakt. Ga zeker nog eens shoppen !

Timberland enkellaarzen

marty konings

LA

SterSterSterSterLege ster

Ik heb tweemaal een paar sneakers ontvangen in de verkeerde maat. Na contact is dit beide keren vlot en naar wens opgelost. Fijn dat dit soort duurzame bedrijven bestaan!

Sneaker

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je twee keer de verkeerde maat hebt ontvangen, onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat we het beide keren snel en naar wens voor je hebben kunnen oplossen. We waarderen je begrip en je mooie woorden over onze duurzame aanpak enorm. Hopelijk geniet je inmiddels van je sneakers! πŸ‘ŸπŸ˜Š

Nelly Pape

Prachtige schoenen, goede kwaliteit

3 paar schoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en de schoenen.

Erik. Venderbosch

Al enige tijd klant en inmiddels vaste klant,overtuigd van het concept en mooie idee erachter. De kwaliteit van de schoenen en de kleding is conform het systeem van de kwaliteits 5 sterren is echt als nieuw,4 sterren staat voor zo goed als nieuw ,3 sterren voor zichtbare gebruiksporen maar nog steeds geen enkele reden om ze niet te kopen en te dragen. Levering is snel en correct en ik ben zeer tevreden en blijvend klant ,100% zeker.😊

Product of service:
Sketchers pantoffels. Fijne schoen!

Antwoord 95percent

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, het concept en de levering. We zijn blij dat je een vaste klant bent! πŸ’š

Marc Laugs

Snelle verzending

Vans schoenen

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. 🚚😊

Frank de Meijer

1x goed ; 1x minder goed

Rieker schoenen goed; waldlaufer schoenen verkeerde maat

Antwoord 95percent

Bedankt voor je feedback. Inmiddels hebben we contact gehad en we hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

anna van Dijk

duidelijke website, eerlijke info en snelle levering

damesschoenen

Antwoord 95percent

Super fijn om te lezen dat je onze website duidelijk vindt en dat de info eerlijk was! Ook top dat de levering snel was , dat proberen we altijd zo te doen.

Thea Roussen

Groots opgezet en alleen maar winnaars. Hergebruik van goede schoenen, werkgelegenheid, veel keus voor een heel aantrekkelijke prijs. Prachtige sneakers waar ik blij mee ben.

Sneakers

Antwoord 95percent

Wat een mooie review! Het is fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over de sneakers. Ook fijn dat je de ruime keuze en de aantrekkelijke prijzen hebt kunnen waarderen, dat maakt het shoppen extra leuk.

Stephanie Ghekiere

Perfect , schoenen zijn als nieuw , heel vlotte levering en communicatie πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Antwoord 95percent

Geweldig om te horen dat de schoenen als nieuw zijn aangekomen! Fijn dat zowel de levering als de communicatie vlot verliep, dat maakt het shoppen een stuk makkelijker. Tot de volgende keer bij 95percent.

Silla van den Beld

Zeer goede service!! Klantcontact heel goed!

Ara boots

Antwoord 95percent

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze service en het klantcontact zo positief ervaart. Tot de volgende πŸ‘‹

Linda Gill

Ik ben zeer tevreden...heb sneakers gekocht en zijn de volgende dag al gekomen.....

Tamaris sneakers

Antwoord 95percent

Top om te horen dat je zo snel van je sneakers kon genieten!

Wilma van der Zwet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Product of service:
Schoenen, zouden Tamaris veterboots zijn, bleken geheel nep en plastic!

Antwoord 95percent

Het spijt ons dat we niet tot een passende oplossing zijn gekomen. We hopen dat we in de toekomst nog eens de kans krijgen om het beter te doen.

Tonny Timmer Arends

SterSterSterHalve sterLege ster

goede service

schoenen

Antwoord 95percent

Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren

Geantwoord op

95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

95percent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

95percent

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Daarom werken wij met geautoriseerde merken en professionele schoenmakers. Voor wederzijds succes, en een duurzame toekomst.

Dortmundstraat 6c

7418BH Deventer

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

John Brouwers

Prachtige schoenen, goede kwaliteit

3 paar schoenen

Erik. Venderbosch

Product of service:
Sketchers pantoffels. Fijne schoen!

Marc Laugs

Thea Roussen

Sneakers

Stephanie Ghekiere

Silla van den Beld

Zeer goede service!! Klantcontact heel goed!

Ara boots

Linda Gill

Tamaris sneakers

Antwoord 95percent

Top om te horen dat je zo snel van je sneakers kon genieten!

Wilma van der Zwet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Product of service:
Schoenen, zouden Tamaris veterboots zijn, bleken geheel nep en plastic!

Tonny Timmer Arends

SterSterSterHalve sterLege ster