Willemijn Roozendaal
- Product of service:
- Metino sportshirts
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super, producten zijn netjes en komen snel.
Beschrijft het product zoals het werkelijk is als het bij klant aankomt.
Ben heel tevreden met 95 percent. Inmiddels al 6 paar schoenen besteld. Schoenen zien er prima uit en de prijs is helemaal top. Snelle levering! Vandaag besteld de volgende dag al in huis. Kies altijd wel voor zo goed als nieuw. De schoenen zien er ook allemaal als nieuw uit.
Eerlijke beoordeling van de kwaliteit van de aangeboden producten. Snelle levering. Zeer tevreden over het aanbod.
Goed en snel
Makkelijk, snel en mooie producten
Prachtige schoenen voor een prachtige prijs. Snelle levering!
Snelle levering. Tot nu toe zeer tevreden met mijn aankopen
Snelle en goede service
Groot assortiment en zeer snelle levering
4 paar schoenen besteld in de actie, zeer mooi en niet van nieuw te onderscheiden.1 schoen even bij schoenmaker gebracht iom 95 Percent. De reparatiekosten werden zeer snel op mijn rekening terug gestort. Perfecte service!
Heel erg goed
Mijn ervaring:bestelling geplaatst maar maat klopte niet.Retour gedaan,geldbedrag binnen de afgesproken terug gehad.Nieuwe bestelling gedaan.Ben zeer tevreden over de schoenen.
Alleen maar positieve ervaringen!!!
Prima producten voor zeer schappelijke, soms zelfs extraam lage, prijzen. Duidelijke fotos van het product zodat je weet wat je koopt. Snelle levering en goede retour policy.
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super, producten zijn netjes en komen snel.
Beschrijft het product zoals het werkelijk is als het bij klant aankomt.
Goed en snel
Makkelijk, snel en mooie producten
Prachtige schoenen voor een prachtige prijs. Snelle levering!
Snelle levering. Tot nu toe zeer tevreden met mijn aankopen
Snelle en goede service
Groot assortiment en zeer snelle levering
Heel erg goed
Alleen maar positieve ervaringen!!!
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent