Mieke Louwen
Schoenen zijn als nieuw, voor een mooie korting. Verpakt in eigen doos, snel verzonden en ontvangen.
- Product of service:
- Ilse Jacobsen instappers blauw
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Met de bestelde schoenen waren niet tevreden , contact gehad met het bedrijf, snelle terugkoppeling, en na tevredenheid is het opgelost . Hartelijk dank
Bevalt goed, maar waarom worden de zendingen verstuurd met DHL, en moet ik via DPD retourneren. Er is hier geen DPD afgifte mogelijkhedi in de buurt. Daarom maar 2 sterren ipv 5
Fijn
Snelle service
Top
Prima.
Prima, doen wat ze beloven.
Goede schoenen tegen aantrekkelijke prijzen
Erg positief!
Snel geleverd! Retour en is ook geen probleem! Levering precies wat je verwacht.
super snelle service
Kwalitatief goede producten voor zeer aantrekkelijke prijzen. En de producten zijn inderdaad zoals omschreven op de site.
95percent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
95percent heeft de volgende resultaten bereikt:
95percent
Dortmundstraat 6c
7418BH Deventer
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Fijn
Snelle service
Top
Prima.
Prima, doen wat ze beloven.
Goede schoenen tegen aantrekkelijke prijzen
Erg positief!