Eva
terrible, no confirmation email after placing the order, ignoring my emails asking for a confirmation, no invoice or return information in the box when delivered
- Product of service:
- pillows
80% beveelt 4 Seizoenen Tuinkussens aan!
Na online bestellen en betalen was het tijdstip van levering onbekend. Staat volgens de site een week voor. Na bericht van de vervoerder ging het vlot. Goede kussens en website één tandje erbij voor de communicatie dan is alles perfekt.
Duurt best lang volgende vraag weet ik nog niet ,als ze aankomen zijn we op vakantie.
Heel positief, snelle opvolging.
Je krijgt geen enkele informatie over de bestelling. En de bestelling is lang onderweg.
Versturen en de bezorging zelf duren ontzettend lang
Op 1 juni heb ik 4 stoel tuinkussens besteld en tot vandaag heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik hoop dat jullie snel gaan regelen. H.G.Elisa.
Prima levering
Mooi stoelkussen, goed verpakt ! Levering duurde wat langer maar waarschijnlijk lag dat aan de dpd.
Duidelijke website met veel keuze. Kussens van Madison zijn van zeer goede kwaliteit. Alles geleverd binnen de beloofde tijd.
Een week na bestelling niets meer gehoord, zou fijn zijn om te horen wanneer men denkt de bestelling te verzenden
Slecht, nu 2 weken na bestelling nog niks geleverd.
Na 10 dagen nog geen enkele indicatie dat mijn bestelling ooit verzonden zal worden. Heb contact gehad met klantenservice maar die hangen een zwetsverhaal op over een technische storing en dat ze de daardoor opgelopen achterstanden zo snel mogelijk wegwerken.
Heel goed.
4 Seizoenen Tuinkussens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
4 Seizoenen Tuinkussens heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel positief, snelle opvolging.
Versturen en de bezorging zelf duren ontzettend lang
Prima levering
Slecht, nu 2 weken na bestelling nog niks geleverd.
Heel goed.
4 Seizoenen Tuinkussens heeft de volgende resultaten bereikt: