Hans
Duidelijke website met veel keuze. Kussens van Madison zijn van zeer goede kwaliteit. Alles geleverd binnen de beloofde tijd.
- Product of service:
- Madison lounge set kussens
83% beveelt 4 Seizoenen Tuinkussens aan!
Een week na bestelling niets meer gehoord, zou fijn zijn om te horen wanneer men denkt de bestelling te verzenden
Slecht, nu 2 weken na bestelling nog niks geleverd.
Na 10 dagen nog geen enkele indicatie dat mijn bestelling ooit verzonden zal worden. Heb contact gehad met klantenservice maar die hangen een zwetsverhaal op over een technische storing en dat ze de daardoor opgelopen achterstanden zo snel mogelijk wegwerken.
Heel goed.
Wacht al 2 weken op een bevestiging met datum
Tuin ligbedkussen besteld voor Moederdag , tot op de dag van vandaag nog niks gekregen, ook krijgen we geen bericht over de status en verzending.. Beetje jammer
Niet duur en snelle levering
Goede service
Prima prijs, snelle levering
Prima werk. Makkelijk orderen en geleverd krijgen!
Goede levering, Helaas is dd kleur anders dan op de fotos. Ik wil de kussens retourneren maar krijg maar geen retourformulier (gebeld en gemaild) Erg vervelend dat je er zo achteraan moet.
Goede ervaring. Snelle levering en mooie kussens!
Ik wacht al weken op mijn bestelling!
4 Seizoenen Tuinkussens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
4 Seizoenen Tuinkussens heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht, nu 2 weken na bestelling nog niks geleverd.
Heel goed.
Wacht al 2 weken op een bevestiging met datum
Niet duur en snelle levering
Goede service
Prima prijs, snelle levering
Prima werk. Makkelijk orderen en geleverd krijgen!
Goede ervaring. Snelle levering en mooie kussens!
Ik wacht al weken op mijn bestelling!
4 Seizoenen Tuinkussens heeft de volgende resultaten bereikt: