Cindy
Echt een aanrader! Fijn en vriendelijk contact, mooie PhotoBooth, makkelijk in gebruik, super kwaliteit foto’s en video’s, levering ging perfect, ook snelle levering van alle digitale foto’s en video’s na het feest. Super bedankt!
De photobooth van 321klik was een echte aanrader! Goed geregeld, snel contact en superleuke foto’s als resultaat.
Heel leuk! Goede service. Super mooie toevoeging aan ons 25-jarig jubileum!
Top ervaring!
Een hele leuke toevoeging op ons huwelijksfeest
Vlotte communicatie en de meest perfecte fotobooth qua opties en ook design. Het was een enorm succes op ons feest!
Gewoon super goed geregeld.
Geweldig! Wat een leuke aanvulling op ons feest!!
De photobooth was een ware hit op onze bruiloft! Hij is erg goed gebruikt en leuk dat je alle digitale kopieën ontvangt. Wat mij opviel is dat de kwaliteit van de (digitale) foto’s erg hoog is. De photobooth was scherp geprijsd en service prima! Ik kan 321klik van harte aanbevelen.
In 1 woord geweldig! Ook de communicatie vooraf verliep heel erg prettig!
Top bedrijf! Alles netjes geregeld, fijne uitgebreide communicatie
Fijn geregeld, handig in gebruik.
Fijn om mee samen te werken! Alles was ruim op tijd en goed geregeld. We werken ook in de toekomst graag met jullie samen.
Via t werk al een keer 321klim geboekt en nu voor mijn eigen bruiloft. Goede booth snel afgedrukt en mooie duidelijke foto’s. Goede communicatie vooraf. Zeker aanrader!
Leuk contact, komen afspraken na. Ik beveel ze aan.
321Klik Photobooth verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
321Klik Photobooth heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel leuk! Goede service. Super mooie toevoeging aan ons 25-jarig jubileum!
Top ervaring!
Een hele leuke toevoeging op ons huwelijksfeest
Gewoon super goed geregeld.
Geweldig! Wat een leuke aanvulling op ons feest!!
In 1 woord geweldig! Ook de communicatie vooraf verliep heel erg prettig!
Top bedrijf! Alles netjes geregeld, fijne uitgebreide communicatie
Fijn geregeld, handig in gebruik.
Leuk contact, komen afspraken na. Ik beveel ze aan.
321Klik Photobooth heeft de volgende resultaten bereikt: