9.8 /10

checkbox100% beveelt 321Klik Photobooth aan!

Maasstede

heel goed, vriendelijk, service goed

Chantal Beks

Super ervaring!!!

Treevents Solutions BV

Fijne samenwerking, ze schakelen snel, alles is zo geregeld en wordt goed gecommuniceerd.

Dim

Hele fijne ervaring àlles volgens afspraak. Het was top 👍🏻🫶🏻

Mariëlle

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Super makkelijk in gebruik en geen gedoe met de levering. Wel hield de photobooth een uur voor het eind van ons feest ermee op, dat was erg jammer

Antwoord 321Klik Photobooth

Hoi Mariëlle, Wat jammer om te lezen dat de photobooth het laatste uur van het feest niet meer heeft gedaan. Als jullie ons even hadden gebeld of een berichtje hadden gestuurd, hadden we direct mee kunnen kijken. We staan tijdens events altijd stand-by, ook na 00:00. In veel gevallen is dit op afstand eenvoudig en snel op te lossen, bijvoorbeeld doordat het rolletje papier was vastgelopen of dat zelfs de stekker eruit lag. Helaas is dit de eerste keer dat we dit probleem van jullie horen en achteraf kunnen we daar niets meer aan veranderen. Dat vinden we oprecht jammer. Ondanks dit en de negatieve beoordeling hopen we dat jullie alsnog leuke herinneringen en foto’s hebben overgehouden aan de avond.

Geantwoord op

Iris

Lastminute een photobooth aangevraagd bij 321Klik, er werd flexibel meegedacht en Jochem kon snel leveren. Superleuke aanvulling op mijn feest! Bedankt 🤩

Monique

Hele goede service! Ze denken met je mee,komen de fotobooth installeren en aan het eind van het feestje ook weer ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Hendriks

Was super! Goed geregeld!

Bfit

Goede service. Top fotobooth!

Franciska

Top geregeld alles! Afspraken perfect nagekomen.

Diana

De fotobooth van 321klik was een supertoevoeging aan ons feest! Een groot succes, er is veel gebruik van gemaakt. Goed geregeld, afspraken top nagekomen. Een aanrader.

Latoya Tjon Sien

super fijne ervaring...

John

Top!

321Klik Photobooth verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

321Klik Photobooth heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2022

321Klik Photobooth

Met de photobooth van 321klik verzorg je een blijvende herinnering aan een uniek evenement, een bijzondere bruiloft of een zakelijk feest.

Neon 27N

Geantwoord op

Iris

Monique

Familie Hendriks

Was super! Goed geregeld!

Bfit

Goede service. Top fotobooth!

Franciska

Top geregeld alles! Afspraken perfect nagekomen.

Diana

Latoya Tjon Sien