8.7 /10

checkbox91% beveelt 24high NL aan!

L

Autumn56

Uitstekende producten, snelle levering.

B

Best trip ever

Kelly

SterSterSterSterLege ster

Na een mis communicatie hebben ze mij perfect verder geholpen!!

Piet

Het is mijn eerste keer maar ik ken het van iemand en is wel tevreden

Catt

Jullie zijn heeeel fijn, goede prijzen en goede service. Maar helaas verzenden jullie met DHL en hier Heerlen is dat 10x niks. Als ik weer verhuis of jullie veranderen van versturen dan kom ik graag weer terug.

Hovestad

Het was een beetje jammer dat de pet, die jullie gratis aanbieden er niet bij zat? ik had wel voor 270 euri besteld.

Stijn Mestdagh

Correcte afhandeling van mijn bestelling en snelle levering.

Bavo

SterSterSterLege sterLege ster

Verkeerde item opgestuurd maar wel een refund gekregen.

Verodone

SterSterSterHalve sterLege ster

Verzenden is top Alleen werkt het niet..

Saskia

Ik heb een aantal keer prettig contact gehad over de manieren om de opbrengst ven mijn kit te verbeteren. Toen dat niet het gewenste resultaat had, kreeg ik heel netjes een nieuwe kit.

Y.Z

Lieve Goris

SterSterSterSterLege ster

tevreden met producten, vrij snelle levering, af en toe een extra, misschien iets extra extra toevoegen voor vaste klanten? gemakkelijk toegankelijke website..goede en snelle feedback.. Ik kreeg onlangs de normaal superlekkere CBD popcorn als gift maar die smaakte echt slecht, ik heb een mailtje gestuurd en ik kreeg antwoord, heel fijn maar beter nog als ik een lekkere popcorn zou krijgen.;) Ik ken het produkt en er was echt wat mis mee. Mushroom, echt fantastisch;) Ook de prijs voor CBD kristallen vind ik te gek. En ik vind jullie bedrijfsnaam ook wel grappig. Hupsake, het allerbeste ermee; Groetjes Lieve

Eric

Eerste mal wat bestellt, ben zeer tevreden met alles, woon in Deutschland maar alles geen probleem..top💪😃

leon

goed , bestelling snel geleverd

24high NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

24high NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2022

24high NL

24HIGH is een gloednieuwe webshop die een High Quality Assortiment biedt in Smart- en Headshop producten.

Laan van s-gravenmade 40R

2495AJ Den Haag

L

Autumn56

Uitstekende producten, snelle levering.

B

Best trip ever

Kelly

SterSterSterSterLege ster

Na een mis communicatie hebben ze mij perfect verder geholpen!!

Piet

Het is mijn eerste keer maar ik ken het van iemand en is wel tevreden

Catt

Hovestad

Stijn Mestdagh

Correcte afhandeling van mijn bestelling en snelle levering.

Bavo

SterSterSterLege sterLege ster

Verkeerde item opgestuurd maar wel een refund gekregen.

Verodone

SterSterSterHalve sterLege ster

Verzenden is top Alleen werkt het niet..

Saskia

Y.Z