Fysiotherapie van Greuningen
- Sterke punten
- De aanbieding was goed. Denken goed mee met klant.
Goede aanbieding, tijdens contact met klantenservice uitstekend geholpen.
Goede ervaring, klantenservice heeft ook goed geholpen bij een pakket wat kwijt was geraakt. Uiteindelijk alles opgelost.
Uitstekend!
Goede kwaliteit voor goede prijs !
Als je tijd genoeg hebt dat kun je hier gerust bestellen.
overzichtelijk, goede produkten, handig
Prima, uitstekend
Helemaal top!
Altijd top producten en correct levering
bestelling laat op zich wachten
goed
Ik koop 3 pakjes pw . Als ik van een ieder zulke mails krijg word gillend gek. Niet doen
123Toilet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123Toilet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend!
Goede kwaliteit voor goede prijs !
Als je tijd genoeg hebt dat kun je hier gerust bestellen.
overzichtelijk, goede produkten, handig
Prima, uitstekend