Monica
Al meerdere mailtjes gestuurd naar verschillende adressen maar tot op heden geen reactie. Kan hier eens naar gekeken worden of kan ik jullie misschien bellen?
Super handig en heel duidelijk
Goede levering
Zinvol
Super tevreden!!
Kan mijn bestelde puppycursus nog steeds niet openen..en genoeg voor betaalt.
Bestelling geplaatst en bevestiging ontvangen voor pupycursus op 18-08-21 geen login ontvangen verschillende emails gestuurd een telefonisch contact gehad ging het direkt in orde maken maar nog altijd niks ontvangen
Helder en duidelijk
Ik heb een week geleden een order geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Ik heb mail gestuurd met vraag wanneer ik eea ga ontvangen; geen reactie. Dus ik sta op het punt mijn order te cancellen.
geen goede begeleiding en uitleg
Leuke site
Teveel reclame; lange verhalen met weinig inhoud. Te algemeen
Het is leuk en zeer informatief ook al heb ik al bijna mijn hele leven honden
Ken ik nog off. Nog niet
123Tinki.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123Tinki.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Super handig en heel duidelijk
Goede levering
Zinvol
Super tevreden!!
Kan mijn bestelde puppycursus nog steeds niet openen..en genoeg voor betaalt.
Helder en duidelijk
geen goede begeleiding en uitleg