8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt 123 Magazijninrichting.nl B.V. aan!

Pieter Hoogendijk

Snel antwoord op aanvraag , correte offerte en informatie over de aankoop

Gebruikte industrie magazijn stelling

Hendrik Vlottes

uitstekend

Sisca Dame

Erg klantvriendelijk en juiste prijs verhouding. Erg vriendelijke bezorger en behulpzaam echt een aanrader

Krattenrekkenkast

NIEK Energy

SterSterSterSterLege ster

De chauffeur belde me op het nummer dat op de afleverbon stond, maar dat nummer klopte niet. Ik had het juiste nummer eerder al aan uw collega doorgegeven, zowel per e-mail als telefonisch. Ik ben blij dat een andere collega me heeft gemaild op de dag van levering; ik kon de chauffeur nog net bereiken voordat hij vertrok. Het zou niet handig zijn geweest om zo'n grote pallet achter te laten. Misschien is het goed om er de volgende keer extra op te letten dat de juiste gegevens worden ingevoerd.

Globolino

Prima ervaring

Stelling en werktafels

Houniet Transport

Snel geholpen, naar alle tevredenheid.

2x werkbank

Sander

Top

Stellingkast

Cor Klein Heerenbrink

Ervaring was goed. Flexibele opstelling toen bleek dat ik de mogelijkheden van mijn vervoer voor de werkbank wat overscht had

werkbank 100 x 2700

J Evers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levering weken later dan beloofd

Bandenwagen

Bert van der Zweerde

Bolong Holland

het geleverde product is van goede kwaliteit en degelijk, service goed in ieder geval een mens en geen robot die tegen je praat.

magazijnstelling

Bart Beltman

Goede ervaring, heel net materieel geleverd.

palletstelling

Ruud Theunissen

124 magazijninrichting bv

Stow werkbank

Bas

SterSterSterSterLege ster

Netjes geleverd alleen veel langer geduurd dan belooft!

Maurits ten Hove

Alles netjes volgens afspraak

magazijn bakken

123 Magazijninrichting.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123 Magazijninrichting.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2025

123 Magazijninrichting.nl B.V.

123magazijninrichting.nl biedt u alles voor een compleet, optimale en efficiënte inrichting van uw magazijn, werkplaats en opslagruimte. Dankzij een fusie van een drietal bedrijven, gespecialiseerd in de (online)verkoop, montage en magazijnkeuringen is een unieke combinatie ontstaan onder de naam: 123 Magazijninrichting B.V. Met 21.000 m² opslag leveren wij het grootste gedeelte van ons assortiment nieuwe magazijnstellingen en gebruikte palletstellingen direct uit voorraad. Hierdoor kunt u voor de complete magazijninrichting bij ons terecht. Van groothandel stellingen tot werkbanken.

Industrieweg 12

Globolino

Prima ervaring

Stelling en werktafels

Houniet Transport

Snel geholpen, naar alle tevredenheid.

2x werkbank

Bert van der Zweerde

Bolong Holland

magazijnstelling

Bart Beltman

Goede ervaring, heel net materieel geleverd.

palletstelling

Ruud Theunissen

124 magazijninrichting bv

Stow werkbank

Bas

SterSterSterSterLege ster

Netjes geleverd alleen veel langer geduurd dan belooft!

Maurits ten Hove

Alles netjes volgens afspraak