van olderen
- Verbeterpunten of tips
- beter spul verkopen, tis goedkope plastic spul
- Sterke punten
- levering
gewoon slecht spul voor een hoop geld
Ja ik had een klein onderdeeltje kapot. Van een jaloezie van 6 jaar oud. Geen probleem gewoon gratis nieuw onderdeeltje geleverd. Gewoon goede service en snel geholpen.
De jaloezieën werden conform afspraak geleverd. Ze zien er mooi uit en de maten kloppen precies. Er was een klein stukje van de bevestiging van het voorpaneel afgebroken. Ik heb hier een mail over gestuurd en kreeg heel snel antwoord: het onderdeeltje is ingepakt en wordt opgestuurd.
Heel goede info
Rolgordijnen besteld maar de kettingen waren te kort door de hoge ramen. Een berichtje gestuurd en zeer snel gratis langere kettingen ontvangen. Top!
Heel blij met onze jaloezieën en gordijnen.
Positief, al waren er leveringsproblemen.
Super tevreden met de service! Na een mailtje over een kapotte elektrische rolgordijn kreeg ik al snel reactie en er werd echt met mij meegedacht. Ik kreeg een nieuwe motor toegestuurd, maar toen het zelf niet lukte, is er zelfs op een bloedhete werkdag iemand langsgekomen om het elektrische rolgordijn te repareren. Echt geweldige service en een topbedrijf. Zeker een aanrader!
Top service!
Hartstikke goede service
Alles keurig geleverd zoals besteld. Goed geïnformeerd betreffende de levering. Helemaal tevreden
Zeer correcte garantieservice. Geleverd product werkte niet perfect. De communicatie met het bedrijf (Claudia) verliep uitermate naar wens en alles op korte tijd opgelost !
Wat een vreselijk bedrijf is dit 123 Jalouzie. Oplossend vermogen 0. Het draait allemaal om de details.... Verkeerd geleverd 3 cm te lang maar na 2 telefoontjes en mail met foto's krijg ik steeds weer in repeat te horen stuur maar een mail met foto's dan sturen wij dit door naar onze leverancier. Ohhh dus jullie maken zelf niets en sturen klanten met een kluitje in het riet. Ook mijn voorstel om de lamellen terug te sturen en vermaak kosten zelf te betalen is niet mogelijk volgens mevr N . Gewoon een mailtje sturen met foto's zegt mevr N sreeds weer in repeat. Geen doorkomen aan, Voor de andere ramen gaan we wel naar Leen Bakker of Kwantum die hebben betere service en...... goedkoper.
Geen garantie
Zeer goede service en prachtig maatwerk geleverd!
123Jaloezie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123Jaloezie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123Jaloezie.nl
Goudenheuvel 47
5234GA 's-Hertogenbosch
Heel goede info
Heel blij met onze jaloezieën en gordijnen.
Positief, al waren er leveringsproblemen.
Top service!
Hartstikke goede service
Geen garantie
Zeer goede service en prachtig maatwerk geleverd!
123Jaloezie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123Jaloezie.nl