Augie
- Sterke punten
- Ze hadden al een mooi product geleverd met meet- en hangservice maar na een beschadiging hebben ze kosteloos een nieuwe opgestuurd!
- Verbeterpunten of tips
- Geen!
Fijn bedrijf met top service
Fijn bedrijf wat zeer klantvriendelijk is en als er wat mis is ook met een goede oplossing komt .
Bestel hier al jaren en is altijd top! Stuur ook altijd iedereen naar jullie! Helaas heb ik de laatste keer een fout met bestellen gemaakt en moet ik het nu dus opnieuw bestellen. Check altijd goed je bestelling!
Complimenten voor 123Jaloezie.nl! Een week geleden op de website gekeken. Mooie overzichtelijke site. En er stond precies tussen wat we zochten. Zwarte bamboe jaloezieën Alleen hadden we een afwijkende maat die op andere site niet een leverbaar was. En nu zijn we precies 7 dagen verder en ze hangen al. Sneller dus dan ons werd verteld. Blij verrast. Makkelijk te monteren en een mooie degelijke afwerking. Ons zul je hier vaker terug zien.
Alles goed geregeld
Nadat ik een klacht had gemeld over de geleverde jaloezieën ben ik naar tevredenheid geholpen.
Product...UITMUNTEND..van bestelling tot levering!
kwaliteit is goed en scherpe prijs
Top!
Prima prijs/kwaliteitverhouding
Meer dan slecht nog nooit meegemaakt!
erg goed. stalen besteld om kleur te bepalen en vervolgens Jaloezien besteld. Kwamen op tijdbinnen na productie en kwaliteit is goed!
top alles was perfect in orde
Geleverd wat ze gezegd hebben
Goede service
123Jaloezie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123Jaloezie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123Jaloezie.nl
Goudenheuvel 47
5234GA 's-Hertogenbosch
Alles goed geregeld
Product...UITMUNTEND..van bestelling tot levering!
kwaliteit is goed en scherpe prijs
Top!
Prima prijs/kwaliteitverhouding
Meer dan slecht nog nooit meegemaakt!
top alles was perfect in orde
Geleverd wat ze gezegd hebben