Jan Harmsma
Snel geleverd en geweldige service
Goed hout en bezorging op tijd
123 hout is perfect maar de transporteur die het hout brengt is niet normaal slecht. Echt rampzalig gewoon
Goed hout. Heel tevreden mee
Heel prettig. Hele goede keus in hout. Snelle levering op een tijdstip dat je uitkomt.
Besteld en vlot geleverd, de chauffeur reed de pallet ook nog mijn garage in met de pompwagen op zijn plaats. Perfect geregeld..volgende keer weer👍
great service
Goed hout. Netjes geleverd
Prima hout, netjes verpakt. Bezorging voor de tweede maal niet top. In de wat aparte track & trace stond tot de ochtend van bezorgen 8.00. Daar plan je dan je afspraken omheen. Vervolgens wijzigt de tijd om 9.30 naar 14.20. Dan zit je de hele dag alles te verzetten. Bel je de klantenservice, gaan ze de bezorger vragen of ze eerder kunnen komen, gaan ze het proberen wordt er gezegd. Nou niks dus. Vorige keer niet, nu ook niet. Echt heel jammer. Dit zijn geen bezorgtijden waar je iets mee kan.
Ik heb voor de eerste keer brandhout besteld en dat is goed bevallen
Ik bestel al enkele jaren hout bij 123hout.nl en buiten de voorlaatste keer waar veel vermolmd hout bij zat heb ik deze keer weer een perfecte krat met goed hout geleverd gekregen.
Duidelijke site. Snelle levering.
Uitstekende kwaliteit. Brandt helemaal op.
Altijd heel fijne manier van levering laatste order een topbezorger!
123hout.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123hout.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd en geweldige service
Goed hout en bezorging op tijd
Goed hout. Heel tevreden mee
great service
Goed hout. Netjes geleverd
Ik heb voor de eerste keer brandhout besteld en dat is goed bevallen
Duidelijke site. Snelle levering.
Uitstekende kwaliteit. Brandt helemaal op.
Altijd heel fijne manier van levering laatste order een topbezorger!
123hout.nl heeft de volgende resultaten bereikt: