roelr
Van de ontvangen kleur en heldere lakstift zat de eerstgenoemde voor minder dan de helft gevuld. Na een mailtje aan 123autolakken.nl werd er nog een stift opgestuurd.
Snel met top kwaliteit
Prettig en correct
goed
Prima artikel
Uitstekend
Slecht. Simpelweg oplichting. Je denkt spuitbussen van ColorMatic te kopen maar je krijgt gewoon herbestickerde rommel waar niet mee te werken valt. Weg geld en dubbel werk. Wees gewaarschuwd!
Beter kan niet, kleur klopt exact
Prima! Eerste bedrijf waar de kleur van de lak echt klopte.
Prima service
Gewoon top. Perfecte kleur. Makkelijke lakpen.
Uitstekend
Direct juiste artikel geleverd.
123autolakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123autolakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel met top kwaliteit
Prettig en correct
goed
Prima artikel
Beter kan niet, kleur klopt exact
Prima! Eerste bedrijf waar de kleur van de lak echt klopte.
Prima service
Gewoon top. Perfecte kleur. Makkelijke lakpen.
Uitstekend
Direct juiste artikel geleverd.
123autolakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: