Hans van der Vegte
Slecht, ondanks dat ik het kleur nr wat in de deurstijl staat 205 wat antraciet gris metallic is krijg ik geel.
Ik heb een goed product gekocht en ben tevreden. De verkoper heeft vriendelijk de nodige uitleg gegeven. Hoewel het versturen van e-mails wat traag verliep, is dat te verwachten.
Triest heb op 13 mei een mail gestuurd dat de kleur te donker was en nog steeds niets gehoord
Goed en snel
Snelle levering e.d., alleen zit er te weinig "metallic" in de geleverde verf, waardoor het resultaat niet helemaal tevredenstellend is,
Overzichtelijke site en snelle levering.
Ik vond hier mijn kleur.
Duidelijk platform en overzichtelijk
Kleurcoderingen werken prima. De kleur die ik kocht was exact de juiste.
Super goed
Lakstift gekocht
Voldoende
Goed, ze hebben me super goed geholpen!
123autolakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123autolakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123autolakken.nl
Schumanpark 115
7336AS Apeldoorn
Goed en snel
Overzichtelijke site en snelle levering.
Ik vond hier mijn kleur.
Duidelijk platform en overzichtelijk
Kleurcoderingen werken prima. De kleur die ik kocht was exact de juiste.
Super goed
Lakstift gekocht
Voldoende
Goed, ze hebben me super goed geholpen!
123autolakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123autolakken.nl