Afstandsbediening
- Sterke punten
- Snel
- Product of service:
- Afstandsbediening
90% beveelt 123afstandsbediening.nl aan!
Heel goed
De geleverde afstandsbediening werkt ook niet op mijn nieuwe tv; het is ook zo dat de originele afstandsbediening van mij niet goed werkt ook niet werkt op mijn tv; Ik denk dat mijn nieuwe tv een software update heeft gekregen die niet meer samen kan werken met de afstandsbediening U kunt hier niets aan doen!
Goede service
Mijn eerste keer dat ik iets besteld was snel binnen en afstand deed het goed op de tv
Afstand bediening van mijn Lg smart tv was kapot, op zoek gegaan naar een Nieuwe origineel exemplaar LG AN-MR19BA .naar wat zoeken terecht gekomen bij 123Afstandsbedieningen.nl. Besteld en de volgende dag in huis. Werkt perfect en de TV kan weer jaren mee.
Eerst duurde het ff voordat ik trackingnummer kreeg maar daarna ging alles vlot
Goedkoop en snel in huis
vlotte en snelle afhandeling, alles goed verlopen
Volop keuze
prima makkelijk bestellen en betalen en sterke punt
Lange levertijd van 1 week, geen track & trace code, afstandsbediening blijkt niet te werken, bedrijf is alleen bereikbaar via mail, niet telefonisch, geen helpdesk. Wacht nog op antwoord op mijn mail
Er is niet een juiste afstandbediening toegestuurd.
Niet zo goed. Het werk gewoon niet bij ons tv merk OK
Niet super.. geen handleiding mee verstuurd.afstandsbediening werk wel maar gedeeltelijk. Radio zenders zoeken en vastleggen werkt niet
123afstandsbediening.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123afstandsbediening.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedkoop en snel in huis
vlotte en snelle afhandeling, alles goed verlopen
Volop keuze
prima makkelijk bestellen en betalen en sterke punt
Er is niet een juiste afstandbediening toegestuurd.
Niet zo goed. Het werk gewoon niet bij ons tv merk OK
123afstandsbediening.nl heeft de volgende resultaten bereikt: