Ahmed
Mijn ervaring met 123Aanhhuurmakelaar is ronduit slecht. Tijdens het telefonische gesprek heb ik duidelijk aangegeven wat wij zoeken en in welke plaats. Mij werd toen gegarandeerd dat zij binnen ons budget, onze wensen en in de gewenste woonplaats een woning voor ons zouden vinden. Om de zoektocht te starten moest ik direct een inschrijfbedrag van €490,- betalen, en later – zodra er een woning gevonden zou zijn – nog eens €800,-. Ze gingen wel op zoek, maar niet in de woonplaats die ik had aangegeven en ook niet volgens de minimale eisen die ik had doorgegeven. Ik heb hierover een e-mail gestuurd, maar volgens hen lag het probleem bij een derde partij. Ik had duidelijk aangegeven dat ik een woning zocht met minimaal twee slaapkamers, omdat ons gezin bestaat uit twee volwassenen en een kindje. Toch reageerden zij namens mij zelfs op studio-appartementen, wat totaal niet passend is. Ik voel me misleid door de mooie beloftes tijdens het eerste telefoongesprek. Mijn advies aan iedereen: denk goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Het is zonde van je tijd en je geld.