T Lis
Profesjonalna
Ze zijn serieus en doen hun best om je met alles te helpen wat je nodig hebt.
Zeer tevreden over 0800 Autolease! Alles was razendsnel en professioneel geregeld door Erik. Goede communicatie, snelle service en een prettige afhandeling, zeker een aanrader
Hartelijk dank voor uw geduld, hulp en vriendelijke service.
top bedrijf
perfect
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Blom Lease. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel, vriendelijk en eerlijk geholpen. De medewerker nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en begeleidde mij stap voor stap door het hele leaseproces. Alle cijfers, voorwaarden en mogelijkheden werden transparant besproken, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Wat ik vooral waardeerde, was dat er niet zomaar één optie werd aangeboden. Er werden verschillende leaseopties uitgelegd, met een duidelijke vergelijking van de voor- en nadelen. Hierdoor kon ik een keuze maken die echt het beste bij mijn situatie en budget paste. De communicatie was uitstekend, alle vragen werden snel beantwoord en ik voelde mij gedurende het hele proces goed geholpen en serieus genomen. Ik kan Blom Lease van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leasepartner met uitstekende service en persoonlijke aandacht. Een zeer positieve ervaring van begin tot eind!
Snelle en goede communicatie, meedenkend en hebben hun zaken goed op orde. Systemen en collega’s zijn met elkaar gekoppeld. En je bent geen nummer bij dit bedrijf. Zeer fijne ervaring.
Zeer goed
Very helpful people
Geweldige ervaring Van A tot Z begeleid door Mario
Vlot en goed geholpen door Maurice.
Super vriendelijk en snel geregeld. Toppers!!!
Zeer goed, en sneller service
0800autolease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt:
Profesjonalna
Ze zijn serieus en doen hun best om je met alles te helpen wat je nodig hebt.
Hartelijk dank voor uw geduld, hulp en vriendelijke service.
top bedrijf
perfect
Zeer goed
Very helpful people
Geweldige ervaring Van A tot Z begeleid door Mario
Vlot en goed geholpen door Maurice.
Super vriendelijk en snel geregeld. Toppers!!!
Zeer goed, en sneller service
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt: