renovating residence
Top
Amm. Supermarkt Goudsbloemlaan 99 den haag
zeer positief.
Helemaal top!
Topervaring met motorlease bij 0800 Auto Lease Mijn ervaring met het leasen van een motor bij 0800 Auto Lease is volledig positief. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Het team luistert goed naar je wensen en denkt actief mee om de motor te vinden die perfect bij je past. Wat direct opvalt is de duidelijke en eerlijke communicatie. Alles wordt helder uitgelegd, zonder kleine lettertjes of onverwachte kosten. Dat geeft veel vertrouwen, zeker bij het leasen van een motor. Het hele traject verliep soepel: van aanvraag tot aflevering was alles strak geregeld en werd ik goed op de hoogte gehouden. Ook de nazorg is uitstekend; bij vragen of ondersteuning staan ze altijd snel klaar. Kortom, 0800 Auto Lease is ook voor motorlease een betrouwbare partij met uitstekende service. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos een motor wil leasen.
Zeer positief. Altijd vriendelijk, meedenkend en geen vraag is te gek
makkelijk een nieuwe auto leasen. alles wordt voor je geregeld. alleen de auto kiezen en betalen uiteraard moet je zelf doen.
Vriendelijk en erg behulpzaam
Super goed geholpen door Hans
Het is nu de 2e keer dat ik 0800autolease gebruik. Beide keren voor een MB auto. Iedere keer top service gekregen van Mario en ook Eric. Van begin tot het einde alles goed en snel geregeld. 5 sterren 🌟 🌟🌟🌟🌟
Hans is een topper
goed, snel en effectief
Top!
Vriendelijk en snel
0800autolease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt:
Top