anonymous
Top!
Vriendelijk en snel
Zeer goed! Snel en vriendelijk geholpen.
Enorm prettig geholpen door Erik! Het was even een puzzel maar hij heeft zich enorm hard ingezet om mij te voorzien van een prachtige auto. Bedankt Erik
heel netjes snel en gemakkelijk
Ja goed bedrijf. Zoals altijd goed geholpen door Erik en niet anders dan een mooie voorstel. Alles ging vlot zonder getreuzel!
snel en vriendelijk
Enorm blij met de samenwerking en snelheid van het bedrijf! Alles was binnen 1 week rond en kon ik zo snel mogelijk genieten van mijn nieuwe auto. Ik kijk terug op een fijne en duidelijke samenwerking!
Heel fijne ervaring! De communicatie was altijd duidelijk en vriendelijk, en ze waren goed bereikbaar wanneer ik vragen had. Echt topservice!
Super goed en snel geregeld
uitstekend
Fijn en vertrouwend. Snel kunnen schakelen en geregeld
Top! Ik ben heel goed geholpen door Mario. Top gozer en heel duidelijk met alles en heeft al me vragen duidelijk beantwoord.
Erg goed
0800autolease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Vriendelijk en snel
Zeer goed! Snel en vriendelijk geholpen.
heel netjes snel en gemakkelijk
snel en vriendelijk