Els Van Bedaf
Uitgebreide keuze, steeds snelle levering, goed verpakt. Top service!
- Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!
- Alles top!
Uitgebreide keuze, steeds snelle levering, goed verpakt. Top service!
Veel keuze, mooie producten snelle levering en goed verpakt met een persoonlijk kaartje
Goede ervaringen met ‘t juffie, eerder ook al eens wat besteld. Helaas brak er deze keer 1 wit armbandje dus dat was heel jammer 😔. Nu doe ik het maar met de andere leuke armbandjes die ik ook had besteld 😜…
zeer mooie juwelen. niet zo duur. prijs waardig
Prima!
Zie mijn onderstaand bericht
Wat later geleverd als aangegeven maar door de duidelijke communicatie hierover was dit geen probleem
Armbandjes gekocht. Snel geleverd en goed ingepakt
Was super snel en netjes geleverd
Fantastisch, super service!!
Prachtige sieraden , mooie winkel en in het oog springende webshop.
Mooie armbanden.
Super!
Fijn
Heel goed
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer mooie juwelen. niet zo duur. prijs waardig
Prima!
Zie mijn onderstaand bericht
Armbandjes gekocht. Snel geleverd en goed ingepakt
Was super snel en netjes geleverd
Fantastisch, super service!!
Prachtige sieraden , mooie winkel en in het oog springende webshop.
Mooie armbanden.
Super!