Mieke
Supergoed en vlotte service!
- Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!
- /
Prima!
Ik heb hele goede ervaring met t juffie had vragen deze geappt en kreeg snel reacie en antwoord en advies. Meerdere keren.
Heel prettige ervaring, armband was even niet op voorraad. Kreeg ik netjes een bericht dat het een dag langer duurde. Bedankt voor de service, hele mooie armband.
Alles dik in orde,mooi verpakt.Ga zeker nog bestellen.
prima
Hele fijne webshop, snelle levering en altijd iets persoonlijk geschreven.
Snelle levering Mooie verpakking
Prima. Heel tevreden
Zeer goede ervaringen mee, denken graag met je mee als je vragen hebt of als er iets niet goed gegaan is bij een bestelling. Altijd fijn om een persoonlijk kaartje van ze te krijgen om je te bedanken voor je bestelling en je veel plezier met je aankopen te wensen.
Leuke winkel!
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Alles dik in orde,mooi verpakt.Ga zeker nog bestellen.
prima
Hele fijne webshop, snelle levering en altijd iets persoonlijk geschreven.
Snelle levering Mooie verpakking
Prima. Heel tevreden