7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!

Heuperman Services

Top service! Had gisteren met Koningsdag een verstopping in de keuken gemeld,werd de volgende ochtend meteen teruggebeld en kon meteen dezelfde dag iemand langskomen. Omdat ik 's morgens weg was en later in de middag weer weg moest kon ik een afspraak maken tussen 12 en 15 uur, om 13 uur stond de ontsopper al aan de deur.Super snel en goed opgelost!

D.Tenty

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Komen hun afspraken niet na laten je weken wachten komen niet opdagen en onbeschoft aan de telefoon als je na een dag voor niks wacht zelf maar is belt om tevragen of ze nog komen

Kate

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Je weet dat je ALTIJD teveel betaald als een bedrijf het zich kan veroorloven om dagelijks 2 busjes MET medewerkers te parkeren op het kerkplein in Bussum, alwaar zij soms een hele dag zitten te niksen in hun Busje !!!!

A. Doevendans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

15 april gebeld voor een afspraak op 17 april tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Nu bijna 18. 00 uur en nog niemand geweest. Aantal keren gebeld. Kreeg sms bericht om 13. 30 uur dat ze onderweg waren. Maar niet geweest. Gebeld hadden waarschijnlijk een spoedklus . Half 4 gebeld zou rond 16. 00 uur iemand komen. Weer niet. Totaal zo’n 6x gebeld. Steeds het bericht we zijn de eerstvolgende. Vindt dit heel slecht.

M.Meijer

Heel slecht

Ivonne Willems

Vanmorgen is Michiel bij mij langsgeweest en heeft een verstopping die een ander bedrijf niet kon oplossen verholpen. Ik ben echt ontzettend blij. Michiel is echt een topgozer.

gosse papma

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het is triest dat een minder goede review niet wordt geplaatst

GSB

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht en vreselijke klantenservice. Afspraak staat gepland tussen 08:00 en 12:00 uur. Inmiddels is het bijna 14:00 uur en is er nog niemand geweest. Een aantal keer gebeld, alleen is de jongeman aan de telefoon alles behalve klantvriendelijk, sterker nog eerder onbeschoft en geeft ook steeds andere informatie.

Prive Henk Janssen

Bezoek gehad van Monteur Joel leuke sympathieke jongen van RSS fantastisch werk geleverd cijfer 10 Echt geweldig het probleem in de badkamer opgelost Chapeau

André Ruiter

SterSterSterSterLege ster

Op 10 maart jl. is een monteur vanaf 10.00 uur bezig geweest om een rioolverstopping te verhelpen. Na 1,5 uur was het probleem opgelost. De monteur, Marcel, deed zijn werk vakkundig en was nog aardig ook.

R. Kooij

Fantastisch ! vanmorgen 10:00 gebeld en mijn situatie uitgelegd. Hadden begrip en om 15:00 vandaag probleem opgelost.

Sebastiaan Besson

In 1 woord fantastisch! Uiterst correcte nette vriendelijke monteur! Chapeau , zelfde morgen nog opgelost!

M. Jagt

Na het douchen gisteren stond alles blank beneden. Na RRS gebeld te hebben stond er vrij snel iemand voor de deur. Deze vriendelijke meneer (Kobus) had na inspectie het probleem vrij snel verholpen. Top!!

O. Hewitt

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben behoorlijk teleurgesteld. Had een verstopping bij de toilet beneden. Hele wc-pot is weggehaald, omdat het zogenaamd niet verholpen kon worden. Kit rand is weggehaald, moet maar zelf weer zien te kitten. En een behoorlijke viezige bende/ravage achtergelaten. Hij moest ook een kruk van mij hebben, die ook smerig is achtergelaten. Naar mijn mening zeer onprofessioneel allemaal, wat ik niet van dit bedrijf had verwacht.

Pascal Leferink

Zojuist monteur Marcel van rrs op locatie gehad voor een grote verstopping. Ben zeer tevreden over deze monteur. Zeer vakkundig en vriendelijk. Tevens nog een goede tip gekregen om de kans op verdere verstopping te verkleinen. Top.

Riool Reinigings Service RRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service RRS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2016

Riool Reinigings Service RRS

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar..

Winkelhaak 67

2495AX Den-Haag