Hans
- Verbeterpunten of tips
- Soms staat kleurcode van carosserieonderdelen vermeld, maar niet altijd. Kleurcode is erg belangrijk element.
- Sterke punten
- Goede zoekfunctie
Afwisselend aan bod
Tevreden. Een mooi aanbod om uit te kiezen, vlotte levering na gemaakte keuze!
Na mijn aanvraag kreeg ik binnen enkele uren aanbiedingen. Dit was op zondag dus daar was ik wel verbaasd over. Binnen 24 uur had ik vier goede aanbiedingen. Heel accuraat en scherp geprijsd.
Aangezien ik nog niet de onderdelen heb. Kan ik er nog niks over zeggen.
Geweldig!
Helaas al meerdere keren herplaatst maar nog geen reactie gekregen
Niet erg posief gevraagd is naar een opgegeven artikelnr vele aanbiedingen met de garantie dat het het betrefende nr is maar als er gevraagd word of het artikel overeenkomt met mijn nr moeten ze afhaken
Eenvoudig de uitvraag geplaatst en al snel een mooi aanbod
De onderdelenlijn website werkt prima en snel en is overzichtelijk, ik kreeg goede aanbiedingen op mijn zoekopdracht en heb binnen 3 dagen een onderdeel kunnen bestellen.
ongelooflijk snelle reacties, binnen een paar uur verschillende aanbiedingen warvan ik er 1 heb gekocht, super!
Uitstekend initiatief zorgt voor echte duurzaamheid, ook van voertuigen
Eenvoudig
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Afwisselend aan bod
Tevreden. Een mooi aanbod om uit te kiezen, vlotte levering na gemaakte keuze!
Aangezien ik nog niet de onderdelen heb. Kan ik er nog niks over zeggen.
Geweldig!
Helaas al meerdere keren herplaatst maar nog geen reactie gekregen