Albertje
- Sterke punten
- Snel en goed contact, duidelijke afspraken.
Geweldig
Ik heb een aantal plisségordijnen besteld bij Solano. We waren erg tevreden over het product, maar bij één van de gordijnen bleek al snel een technisch probleem: de rechterzijde zakte telkens naar beneden na het optrekken. In eerste instantie duurde het enige tijd voordat er een oplossing kwam, maar na telefonisch contact werd het alsnog goed opgepakt. Het gordijn is volgens afspraak opgehaald, gerepareerd en na twee weken weer netjes teruggebracht. Sindsdien werkt het zoals het hoort!
Makkelijk en direct contact (via email)
Voor de aankoop contact via mail en telefoon gehad om mijn vragen te beantwoorden. Ook zijn er vooraf gratis verschillende stalen opgestuurd. Contact was zeer vriendelijk en netjes, een minpuntje is de verkeerde inlichting over een bepaald product waardoor de aanschafprijs €69,- hoger uitkwam dan noodzakelijk.
Ik ben eigenlijk niet heel erg tevreden. Na de initiële bestelling duurde het heel erg lang voor de inmeetafspraak gemaakt werd na een reminder van mij. Uiteindelijk de afspraak ingepland, toen was de offerte niet compleet. Uiteindelijk de definitieve bestelling gedaan en geleverd gekregen, nu nog steeds niets vernomen voor de daadwerkelijke plaatsing. Product ligt dus nog ongeopend in de garage.
Super
Top
Alees keurig afgeleverd en volgens afspraak . Enige minpunt zijn de geleverde montage handleidingen. De klant moet uitzoeken welke montage handleiding van toepassing is
Solano voorraadmodel knikarmscherm besteld nav aantrekkelijke prijs, en goede recensies. Contact over offerte was correct, echter de bijkomende verzendkosten kwamen voor mij als een onaangename verrassing. Achteraf had ik het ergens op de website kunnen terugvinden. Levering was correct, en vandaag (nog geen 3 weken na het plaatsen van de bestelling) heeft de montagepartner het knikarmscherm keurig gemonteerd. Al met al een positieve ervaring
Betrouwbaar
Site is duidelijk, overzichtelijk en mooi. Wat minder goed loopt is, wanneer je een aanpassing wilt maken, alle zaken weer toegevoegd moeten worden, dat maakt het omslachtig. En soms ben je dan ook kwijt wat je er eerder al in gedaan hebt.
Goede service, mooi product!
Zeer positief, het uitzoeken van de juiste zonwering ging on-line zeer eenvoudig , de levering was snel en de montage eenvoudig.
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
Makkelijk en direct contact (via email)
Super
Top
Betrouwbaar
Goede service, mooi product!
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: