Anneke Voogtsgeerd
Geweldig geholpen
Mooie ingerichte winkel met top design meubels op goede locatie met voldoende parkeergelegenheid.Zeer vriendelijk en deskundig personeel die goed advies geven en goed met de klanten meedenk over de juiste keuze van meubels.
Fijne en gezellige winkel in Nijverdal. En supergoed geholpen door Hilda en haar team. Petje af. Prachtig mooie spullen, goed geslaagd.
Wij hebben een hele goede ervaring met Kötter. Hele goede service.
Ja we zijn heel goed geholpen en er is meegekeken wat de klant wil. Maar er is ook wel wat mis gegaan, of dat door kötter zelf komt of de leverancier.. geen idee. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen.. nu nog wachtend op ons tapijt. We zijn heel blij en tevreden. 😊
2 bartafels besteld, netjes afgeleverd en gemonteerd op locatie.
Onze ervaring is héél goed. Er werd goed met ons meegedacht, helaas kwam dan bank wat later dan "verwacht", maar hij zit er niet minder fijn om. We zijn er héél blij mee.
Goed en snel geleverd.
Leuk geholpen goed advies
Zeer prettig geholpen en vriendelijk personeel 👍
Mooie spullen
Een fantastische winkel die zijn woord na komt,!
Mooie zaak,fijne mensen met fijn,eerlijk en goed advies,wij hadden alleen de pech dat we vierenhalve maand moesten wachten op inze bank en stoel,maar nu ze er zijn ziet het er prachtig uit. Nu alleen nog even bericht over een beschadigde poot van de bank.
De ervaringen die wij bij Kötter hebben zijn kort te beschrijven : Top! Van het helpen in de winkel, tips geven tot aan de aflevering en de nazorg. Kan niks anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn over het hele team😁
Kötter Living verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt:
Kötter Living
Ainsworthstraat 31
7575 BS Oldenzaal
Geweldig geholpen
Wij hebben een hele goede ervaring met Kötter. Hele goede service.
2 bartafels besteld, netjes afgeleverd en gemonteerd op locatie.
Goed en snel geleverd.
Leuk geholpen goed advies
Zeer prettig geholpen en vriendelijk personeel 👍
Mooie spullen
Een fantastische winkel die zijn woord na komt,!
Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt:
Kötter Living