anonymous
Er was een goede planning van materialen vooraf, zodat de monteur snel kon werken.
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
- Goede voorlichting en snelle levering
Het hele proces van advies tot en met installatie
vriendelijkheid
vooraf 2 vergaderingen (VvE) waarin alles duidelijk is uitgelegd en het plan van aanpak voor 27 woningen
Meedenken met de klant en de flexibiliteit
De vriendelijkheid, vakkundigheid en de nette afwerking van de installateurs
Klantvriendelijk
betere communicatie
Vriendelijk. Netheid.
vakmanschap en informatie van de monteur.
Vriendelijk personeel
Zoals ik zei: prettige mensen
Kennis van zaken en betrouwbaar
Kemkens CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Het hele proces van advies tot en met installatie
vriendelijkheid
Meedenken met de klant en de flexibiliteit
De vriendelijkheid, vakkundigheid en de nette afwerking van de installateurs
Klantvriendelijk
betere communicatie
Vriendelijk. Netheid.
vakmanschap en informatie van de monteur.
Vriendelijk personeel
Zoals ik zei: prettige mensen