Imke
Geen minpunten te noemen
- Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!
- Snelle levering en duidelijke communicatie
Een aanrader!
Perfect
Altijd goed , vriendelijk , en goede service en levering is optijd.
Helemaal goed! Ik werd zelfs gebeld over de (afwijkende) levertijd van de bestelling, heel netjes. De oorbellen zijn prachtig en de webshop ziet er mooi uit.
Uitstekend
Oorbellen zijn erg mooi. Werd vrij snel geleverd, maar niet de volgende dag. Gelukkig was het op tijd binnen voor moederdag.
Zeer tevreden
Fantastisch!
Top!
Mijn ervaring met het 't juffie is fijn! Snelle en goede service met duidelijke communicatie. Goed verpakt met een paar persoonlijke woorden op een kaart. Heel tevreden over elke bestelling die ik bij ''t juffie heb gedaan. Prima shop, het is voor mij tever weg, anders had ik zeker langs gekomen in de winkel.
Mooi ingepakt en snelle levering !
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
Een aanrader!
Perfect
Altijd goed , vriendelijk , en goede service en levering is optijd.
Uitstekend
Zeer tevreden
Fantastisch!
Top!
Mooi ingepakt en snelle levering !
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt: