8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox85% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

Gert van der Tas

Om te janken

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, jammer dat je onze dienstverlening 1 ster geeft. Toch bedankt voor de terugkoppeling. Je kunt altijd contact opnemen met één van onze juristen via 020-6517517 die kunnen je dan verder helpen. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

anonymous

Ervaring is zeer positief met goede aanpak en afwikkeling.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling en woorden. Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, aan het aantal sterren te zien begrijpen we dat je niet tevreden bent geweest over onze service. Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om je review te delen. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Wij hebben nog geen echte ervaring met DAS, de eerste indruk is goed

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, het is goed om te horen dat je eerste indruk van DAS positief is! Dankjewel voor het delen van jouw ervaring tot nu toe. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geef vooraf al een beter inzicht in de haalbaarheid van een zaak zonder kosten te moeten maken. Daarnaast is de rechtsgeldige ruimte die geschapen wordt niet haalbaar voor een zaak bij de rechtbank waarbij je op voorhand weet dat de zaak niet haalbaar blijkt te zijn. Waarom dan toch deze onnodige tijd, kosten etc. moeten maken?

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen voldoet. Als je hierover nog in gesprek wilt komen neem dan contact op met de behandelaar. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

Ron

SterSterSterLege sterLege ster

Reageren niet echt proaktief , terwijl mijn kwestie met de andere partij al enige tijd speelt

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Je kunt altijd contact opnemen via 020-6517517 dan helpen onze juristen je verder. ik ga ervan uit dat het tot een goed resultaat komt! Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

SterSterSterSterLege ster

Ik heb de indruk dat de jurist zeer beperkt tijd had om de (mijn) stukken te lezen. Dat verwijt ik haar niet; dat is heel begrijpelijk. Maar het leek regelmatig of we langs elkaar heen praatten. Ook schreef ze enkele malen dat zaken toch duidelijk moesten zijn omdat ze dat al eerder had beschreven, dat ik op bepaalde punten geen kans maakte en dat ik op sommige punten bleef terugkomen. Dat laatste klopt en dat kwam omdat ik de onrechtvaardigheid niet goed kon accepteren. Ook dit is niet echt een verwijt. Het komt voort uit de standpunten over recht en rechtvaardigheid. Overigens is later in een eindgesprek met de tegenpartij gebleken dat ik gelijk had; de tegenpartij gaf dat toe. Uiteindelijk hebben we een situatie geaccepteerd die zeer sterk verschilde van wat in eerste instantie met de tegenpartij was afgesproken.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, bedankt voor je feedback. Jouw input helpt ons om te verbeteren en we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, hartelijk dank voor je aanbeveling en het delen van je review. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

ontevreden

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze service. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te delen. Het staat je uiteraard vrij om hierover een klacht in te dienen op onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Snelle afhandeling van de zaak. Voelde ons gehoord en begrepen

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat jullie zaak zo snel is afgehandeld en dat jullie je gehoord en begrepen voelden! Dat is een mooi compliment 😊 Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

anonymous

De medewerkers van DAS pakken problemen snel en deskundig aan.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, dat klinkt geweldig! Het is fijn om te horen dat de medewerkers van DAS zo snel en deskundig zijn in het aanpakken van problemen. Goede service kan echt een verschil maken. Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

Goed geholpen , zeer goede communicatie

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dankjewel voor de vijf sterren. Top om te vernemen dat je zo goed bent geholpen. Mocht je ons weer nodig hebben dan helpen we je graag. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

Het heeft wel paar maanden geduurd maar uiteindelijk is de schade uitgehaald/ verhaald bij de tegenpartij.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, hartelijk dank voor de review, de aanhouder wint zullen we maar zeggen 😉 Fijn dat de schade is verhaald. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Erwin Bekx

zeer gemengd afhankelijk per zaak, deze initiatie kan iig een stuk beter

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen Erwin, dank je wel voor de beoordeling. We waarderen je feedback, jammer om te zien dat deze ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We streven ernaar om je een eventuele volgende keer weer de service te bieden die je van ons mag verwachten. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Niet persoonlijk en het heeft lang geduurd

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, bedankt voor de terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachting voldeed. We zullen je opmerkingen gebruiken ter verbetering van onze dienstverlening. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

Gert van der Tas

Om te janken

anonymous

Ervaring is zeer positief met goede aanpak en afwikkeling.

Wij hebben nog geen echte ervaring met DAS, de eerste indruk is goed

Ron

ontevreden

Snelle afhandeling van de zaak. Voelde ons gehoord en begrepen

anonymous

De medewerkers van DAS pakken problemen snel en deskundig aan.

Goed geholpen , zeer goede communicatie

Erwin Bekx