Netty Willemse
- Droomsap
Slecht slapen
Heel fijn product. Gebruik het al jaren
Top
Slaap beter door na inname droomsap en val sneller in slaap.
Slaap er goed op.
Helpt wel redelijk om in slaap te vallen.
Top product hielp direct eigelijk
Werkt goed
De eerste levering was prima. De tweede echter werkte niet. Wek zeer droge mond bij het slapen en atrium fibrileren. Ik ben er mee gestopt
Ben blij met het droomsap. Kan nu weer lekker slapen 💤
Niks ontvangen
slecht slapen
Slapen gaat beter
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Slecht slapen
Heel fijn product. Gebruik het al jaren
Top
Slaap beter door na inname droomsap en val sneller in slaap.
Slaap er goed op.
Helpt wel redelijk om in slaap te vallen.
Top product hielp direct eigelijk
Werkt goed