MHA Korenblek
- Product of service:
- Droomsap
Heerlijk íngeslapen....
Ik kan niet meer zonder, eindelijk weer lekker slapen!
Super drank om in slaap te vallen en door te slapen
Het is fijn om droomsap af en toe te gebruiken voor een goede en ontspannen nachtrust.
bevalt zeer goed
Slaap heerlijk met droomsap. Ben nog wel een paar keer wakker maar slaap weer snel in.
Fijn product alleen jammer dat een aanbieding kwam een paar dagen na mijn bestelling 100ml gratis. Ik heb er nog een mailtje naar toe gestuurd maar ze konden hier niets mee.
Werkt goed. Kan na gebruik goed slapen
Heel fijn product. Gebruik het al jaren
Top
Slaap beter door na inname droomsap en val sneller in slaap.
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Heerlijk íngeslapen....
Ik kan niet meer zonder, eindelijk weer lekker slapen!
Super drank om in slaap te vallen en door te slapen
bevalt zeer goed
Werkt goed. Kan na gebruik goed slapen
Heel fijn product. Gebruik het al jaren
Top
Slaap beter door na inname droomsap en val sneller in slaap.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel