Jos Cuijten
- Product of service:
- Droomsap
Het helpt mij goed om in slaap te komen en door te slapen
Hoi Ik slik al een aantal jaren droomsap bevalt me prima anders was ik er wel eerder mee gestopt Ik neem t als het nodig ( als ik vroeg op moet)4 van de 7 dagen Jammer dat het zo duur is maar wel begrijpelijk Neem het ook altijd mee op vakantie zeker de 1e paar nachten,ik slaap niet altijd goed en fijn zeker niet op een ander /vreemd bed
Ik slaap er beter mee. En als ik wakker wordt in de nacht, val ik makkelijker weer in slaap.
ideaal,werkt goed
De klacht was enorm vroeg wakker . Het resultaat was positief, maar nu even gestopt vanwege waarschuwing dat er opiaat in Droomsap zit met eventueel bijwerkingen. Die kan ik wel hebben omdat ik erg moe ben en slaap boven mijn leesboek ! Ik ga Droomsap nu niet iedere gebruiken , maar weet het effect niet ! Tot zover , vriendelijke groeten Ine .
Prima product en hebt er weinig van nodig voor een goede nachtrust.
Best goed!
Matig, ik ging er vooral heel vreemd van dromen en het smaakt ook echt heel vies
Prima product als alternatief voor wietolie.
Het helpt mij sinds een aantal jaar eindelijk om beter te slapen.
Top
Beter slapen
Werkt prima
Ik slaap beter en vaster met droomsap
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Het helpt mij goed om in slaap te komen en door te slapen
ideaal,werkt goed
Prima product en hebt er weinig van nodig voor een goede nachtrust.
Best goed!
Prima product als alternatief voor wietolie.
Het helpt mij sinds een aantal jaar eindelijk om beter te slapen.
Top
Beter slapen