M. Smittenaar-borreman

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden gebruik het al heellang, ikvindt alleen niet leuk heb 7 juli € 35,85 betaaldvoor twee flesjes vroeg nog of ik genoeg punten had voor nog eenklein flesje maar had helaas 736. Een weeklater kreeg je bij € 25.00 een klein flesje kado hoop dat jullie zo sportief zijn vooreen vaste klant er nog een opsturen. Groetjes Marieke.

Gijsbertha Van daalen

Prima ben een trouwe bestelster en heb je net besteld dan kan je als jelater had besteld iets extra krijgen ! Waarom niet als trouwe besteller ??

Twee flessen droomsap

Gonda Timmer

Product werkte erg goed

Wil Grefkens

Carla Hoogstraten

Fijn product. Kan zonder niet meer slapen.

Dromensap

Jolanda

Ik heb mijn hele leven al een slaapstoornis. Droomsap is het eerste wat goed werkt bij mij om lekker in slaap te kunnen vallen. Ik heb ook wel slaapmedicatie via de huisarts, maar die wil ik zo mijn mogelijk gebruiken en door de droomsap is dat nu eindelijk mogelijk!

Patricia Faas

Super product

Femke Welling

Het werkt goed. Ik slaap beter in en door.

CHM Bleeker

Ik gebruik het al jaren en kan nu niet meer zonder

Marjolein Ridderhof

Hanna Mooiweer

Het product bevalt mij goed.

Wilma van de Veerdonk

Ik heb eerst de proef verpakking geprobeerd en dit is meteen heel goed bevallen. Kan veel beter inslapen en doorslapen. Heb ook maar zo’n 1ml nodig en vrijwel geen bijwerkingen. Klein beetje duizelig als ik in de nacht uit bed moet om te plassen maar dat valt ook wel mee. Ik ben er heel blij mee en neem het als ik niet hoef te werken.

C Janssen

niet helemaal duidelijk of het helpt of niet

Huub Ubben

SterSterSterHalve sterLege ster

Vaak wakker worden, dit werd mij aangeraden en tot nu toe positief, nog even juiste balans vinden.

Ockje de Mol

Het helpt mij goed bij doorslapen

Droomsap

Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2016

Dromenwinkel

Slaap weer beter met DroomSap! Stimuleert natuurlijke slaap op basis van honing en kruiden.

Velflíkova 1428/4

Gonda Timmer

Product werkte erg goed

Wil Grefkens

Carla Hoogstraten

Fijn product. Kan zonder niet meer slapen.

Dromensap

Jolanda

Patricia Faas

Super product

Femke Welling

Het werkt goed. Ik slaap beter in en door.

CHM Bleeker

Ik gebruik het al jaren en kan nu niet meer zonder

Marjolein Ridderhof

Hanna Mooiweer

Het product bevalt mij goed.

Wilma van de Veerdonk

C Janssen