J.P Kamerling
DroomSap als je rustig en lekker wilt slapen. Uitgerust wakken te worden en weer aan de dag deel te nemen. Das DroomSap
- Product of service:
- DroomSap
Droomsap gebruik ik al jaren, om door te slapen én dat werkt voor mij heel goed.
Het is fijn om te weten, dat als je Droomsap gebruikt, ook werkelijk slaapt
Ik slaap er heerlijk van jammer dat het erg prijzig is.
Ik slaap er beter van in, en door!
Goed product om in te slapen
Heel prettig product welke heel goed werkt. Niet te lang achter elkaar gebruiken maar incidenteel. Na het innemen van Droomsap, ben je binnen 15 minuten in slaap.
Erg goed
Ik heb heerlijk diep geslapen met veel dromen. Bij het wakker worden wel wat duf
Slaap nu prima
Mijn moeder heeft er baat bij
Heel goed
Neem het alleen als ik moet werken de volgende dag een bevalt prima
Ik slaap er heel goed op
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Het is fijn om te weten, dat als je Droomsap gebruikt, ook werkelijk slaapt
Ik slaap er heerlijk van jammer dat het erg prijzig is.
Ik slaap er beter van in, en door!
Goed product om in te slapen
Erg goed