VAB

Roelandt cindy

Mijn zoon zit in Frankrijk vast van vrijdag middag met platte band mobilhome. Nu zondag is er misschien oplossing om morgen een gepaste band te vinden. Begrijp dat het nu weekend is . Maar vrijdag... Mijn zoon zit in Frankrijk vast van vrijdag middag met platte band mobilhome. Nu zondag is er misschien oplossing om morgen een gepaste band te vinden. Begrijp dat het nu weekend is . Maar vrijdag is wel alles in het onder gelopen met valse beloftes te maken. Eigenlijk was het simpel gewoon een andere band vinden. Zaterdag op zelfde plaats nog een mobilhome gestrand van Spanje 2 uur later mensen al weggesleept naar dichtste bijzijnde bandencentrale. Hopelijk komt het morgen in orde. En wordt de persoon van vrijdag met haar onbekwame expertise geconfronteerd met de gevolgen . Geen water geen elektriciteit bij temperaturen boven 36 graden. Dos 7643579

Manuella Geerts

Ronduit schandalig, al jaren (25 jaar of zo) een abonnement voor de auto, sinds enkele jaren voor de fiets. Verlenging fiets vergeten te betalen (oktober 2023), pech met de fiets in augustus 2024.... Ronduit schandalig, al jaren (25 jaar of zo) een abonnement voor de auto, sinds enkele jaren voor de fiets. Verlenging fiets vergeten te betalen (oktober 2023), pech met de fiets in augustus 2024. Reactie van VAB; We kunnen jullie helpen mits een betaling van 300,00 euro...

Akotia kokou

Je remercie l'auto école VAB oostende de m'avoir permis de réussir à mon examen grâce au moniteur De Backer Luc qui est très patient et courtois.

Vandelook Paul

Slechte ervaring met tankkaart.
Duidelijke communicatie van mijn kant, toch bij telefonisch contact aangaande mijn probleem, absoluut geen klant vriendelijke oplossingen.

Peter v

De Rycke Steve als instructeur gehad een aangename geduldige persoon met veel ervaring.verder doen ze al het mogelijke om alles zo vlot mogelijk te laten lopen naargelang vermogen.

KS

Unrealistic expectations at the first day of a STUDENTjob, claiming the pace of my work was “too slow”. No proper guidance whatsoever.

Het Paradijs & Co

Ik ben al jaren tevreden lid van VAB. En ik gebruikte altijd de routeplanner voor mijn autoreizen.

Hanne Van Bruwaene

Goede en vriendelijke begeleiding van eerste rijles tot praktijkexamen!

xxxxxxxxx

Milieusticker voor Frankrijk bij VAB 24 EURO !!!! Deze sticker koop je via de website in frankrijk voor nog geen 5 euro, wat een afzetterij voor dat milieu !!!

Laurence

Heel erg bedankt voor alle tips, Michael! Geslaagd van de eerste keer!!!